Doctoranzii pot obține o bursă de cercetare în cadrul Universității Națiunilor Unite

SONY DSC
Foto:SONY DSC

În cadrul programului de doctorat al Universității Națiunilor Unite, studenții pot accesa o bursă de cercetare ce acoperă toate cheltuielile. Bursa este oferite studenților pentru a beneficia de resursele și facilitățile universității pentru scrierea tezei de doctorat sau pentru lucrările de cercetare. Totodată, sunt încurajați să lucreze cu specialiștii universității pe domenii de interes reciproc.

Stagiarii petrec, de obicei, trei luni în cadrul universității UNU-WIDER, apoi se întorc în instituția lor de acasă. În timpul șederii lor la Helsinki, stagiari pregătesc una sau mai multe lucrări de cercetare și prezintă un seminar cu privire la cercetările efectuate. De asemenea, participanții au posibilitatea să-și publice lucrările lor în cadrul WIDER Working Paper Series.

Criterii de eligibilitate

# Solicitanții trebuie să fie înscriși la un program de doctorat;
# Solicitanții trebuie să fi demonstrat capacitatea de a desfășura activități de cercetare asupra economiilor în curs de dezvoltare
# Cunosc engleza fluent scris și vorbit;
# Dețin bune abilități analitice cantitative și / sau calitative;
# Vor avea întâietate candidații din țările în curs de dezvoltare și cei care sunt în etapa finală ale studiilor de doctorat.

Bursa include:

# Grant de călătorie (dus, întors)
# Asigurare medicala
# Lunar 1.600 de Euro.

Cei care sunt interesați să aplice la acest program trebuie să completeze formularul de participare. La completarea formularului vi se va cere să încărcați CV-ul, iar supervizorul dvs. de doctorat va trebui să trimită la adresa phdreference (at) wider.unu.edu o scrisoare de recomandare. Aceasta va fi folosită și pentru a certifica faptul că sunteți înscris într-un program de doctorat. Data limită de expediere a acestuia este 31 martie.

Pentru informații suplimentare privind programul accesați pagina oficială sau trimiteți un e-mail la adresa interns1(at)wider.unu.edu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine