Academia Ideilor invită elevii de liceu să participe la cursuri de Marketing și Computer Science

workhardanywhere_9_3_2017_13_23_33_745

Elevii de liceu sunt invitați să aplice la cursurile organizate de către „Academia Ideilor”. Cursul de Marketing și Computer Science vine să ofere elevilor oportunitatea de a face cunoștință cu aceste subiecte înainte de a depune dosarele la facultate. În așa mod, le va fi mai ușor la universitate, dar și vor putea lua o decizie mai bine informată despre carieră.

Cursurile sunt organizate de către proiectul social „Academia Ideilor” care are scopul să introducă în curricula de liceu obiecte preuniversitare și să ghideze în carieră și orientare academică elevii de liceu.

Orgaizatorii spun că cursurile sunt realizate din necesitatea de a oferi tinerilor experiența practică a științei preuniversitare pe care urmează să o practice după liceu. Astfel, „Academia Ideilor” propune soluția organizării unor cursuri, cu durata de o lună, a câte patru sesiuni de 90 minute, livrate sub formatul educațional peer2peer mentorship education, de la studenți de profil.

academi_ideilor

Beneficiile participanților sunt:

#Vei ști ce profesie/universitate/facultate să alegi!
#Vei extinde orizontul intelectual!
#Vei fi mai competitiv în procesul de aplicare!
#Îți va fi mai ușor la universitate!
#Vei cunoaște un mediu de oameni care au curiozitate intelectuală!

Menționă că cursurile sunt predate de către traineri studenți. Data limită de aplicare pentru ediția Martie (18 martie – 8 aprilie) este 11 martie 2017.

Pentru a vă înscrie accesați site-ul academiaideilor.org. În funcție de pachetul ales: Basic (200 de lei), Combo Basic (300 de lei), Premium (300 de lei) sau Combo Premium (400 de lei) vi se propune să completați un formular online.

Organizatorii explică că taxa de participare este solicitată pentru întreținerea proiectului (achitatea trainerilor, locației, logisticii). Academia Ideilor fiind un proiect non-profit.

Pentru informații suplimentare puteți contacta echipa la adresa de e-mail: contact@academiaideilor.org.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine