Oferă un mărțișor special celui drag! Hospice Angelus a dat start campaniei „Mărțișorul Speranței”

collage1

Vrei să aduci primăvara în inimile celor care suferă de boli incurabile? O poți face participând la campania noastră „Mărțișorul Speranței”, o campanie prin care HOSPICE Angelus își propune să vândă cât mai multe Mărțișoare confecționate de voluntari.

Cumpărând Mărțișoarele Speranței poți contribui la înfăptuirea misiunii fundației. Mărțișorul rămâne cu siguranță un prilej de bucurie, de întâmpinare a primăverii, de speranță, dar și un moment ideal pentru a le arăta pacienților speciali cât de mult îi prețuim. Doar cu suportul Tău, al Prietenilor şi Donatorilor putem ajunge la mai multe persoane care au nevoie de ajutor. Comanda o poți face AICI, telefon 069842491.

Fundaţia Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova” este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică, non-profit şi a fost înfiinţată şi înregistrată legal la Ministerul Justiţiei sub numărul 1504 în anul 2000, având ca scop crearea unui nou sistem de asistenţă medico-socială, destinat bolnavilor incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor lor. În anul 2001 Fundaţia „Angelus Moldova” a înfiinţat serviciul HOSPICE „Angelus”, parte inalienabilă a Fundaţiei. HOSPICE „Angelus” este un serviciu de îngrijiri paliative la domiciliu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine