(video) „Shake your book” – Evenimentul inedit unde biletul de intrare este o carte

shake

„Shake your book” este evenimentul la care biletul de intrare este o carte. Astfel, doritorii de a asculta un concert de muzică acustică trebuie să vină cu o carte, care ulterior va ajunge în biblioteca unei case de copii.

Potrivit organizatorilor, ong-ul Ineract Chișinău evenimentlul combină muzica de calitate, cele mai diverse cărți și desigur buna dispoziție. Iar, atmosfera va fi creată de interpreții autohtoni Cătălin Caragea, Igor Terskii, Dana Odajiu, Alina Frecăuţeanu, Iana Oleinic, Iulian Bivol şi alţii.

De asemenea organizatorii specifică că sunt acceptate cărți în limba Română, Engleză și Rusă.

 

 

Evenimentul se va desfășura pe trei februarie, în Chișinău între orele 18:30 și 22:30,la Coffemolka. ( str. M.Eminescu 72). Detalii suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

 

 

Evenimentul este organizat de organizația non-guveramentală Interact Chișinău care are ca scop promovarea valorilor nonformale în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 12-18 ani. Activitatea organizației se axează pe beneficiile directe și indirecte ale lucrului în echipă. Peste 300.000 de tineri, din peste 138 de țări aparțin celor peste 13.000 cluburi Interact.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine