Muzica bună de alternativă revine. Trupele începătoare se pot înscrie la ediția 2017 a proiectului POT Music

po2
Foto:POT Music

POT Music cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova anunță deschisă etapa de Preselecție a Concursului POT Music 2017.

Se pot înscrie trupele tinere ce abordează un stil Alternativ (Rock, Blues, Indie, RAP, Metal) si alte genuri alternative de muzică. Formularul pentru înscrieri si o informație mai detaliată referitoare la regulament le puteți găsi pe pagina Concursului: Înscrie-te la POT Music 2017

Termenul-limită de înscriere este 15 februarie 2017.

pot1

„POT se descifrează ca „Powering Our Talents” și, în același timp, face aluzie la verbul „a putea”. Atunci când am început să căutăm o eventuală denumire pentru concurs, ne-am gândit „eu pot”. Cred că e o denumire potrivită.

Membrii juriului vor examina calitatea interpretării, atât instrumentale cât și vocale, felul cum se manifestă trupa ca ansamblu și energia pe care o emană. Acestea ar fi criteriile de bază după care sunt selectați participanții. În semifinale se va lua în considerație și ținuta scenică.

Vrem să îi încurajăm să se manifeste cât mai bine, să prezinte un instrumental și vocal bun, unitate în trupă, să aibă energie puternică.

POT Music
POT Music

Importanța POT Music pentru Moldova este extrem de majoră. Nu e un simplu concurs. Dorim să creăm o comunitate de tineri talentați și curajoși, care ar cânta o muzică deosebită, pentru artă și suflet. Este, de asemenea, o motivare pentru ei de a se organiza și a se prezenta publicului” spune Igor Buzurniuc, unul din inițiatorii proiectului.

Câștigătorii ediției din 2015 a fost formația HARMASAR, iar din 2016 – LabbaTrissta

POT Music
POT Music
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine