Brandurile autohtone se pregătesc să-și etaleze colecțiile de Primăvară-Vară la Moldova Fashion Days

14199479_724858807654248_3855761008889508139_n

Primăvara se pregătește să ne ia cu asalt garderoba. Pe 25 şi 26 martie lumea modei își deschide larg ușile, anunțând cel mai tare eveniment de modă al anului – Moldova Fashion Days.

Croiuri, tendinţe, culori, accesorii, detalii, idei care să ne inspire în fiecare zi. În această primăvară, Moldova Fashion Days este deja la cea de-a 11 ediție, venind cu aceeași locație specială și două zile de show senzațional, în care 30 designerii autohtoni își vor prezenta colecțiile Primăvară-Vară. De la ediție la ediție, Fashion Show-ul devine tot mai profesionist, tinde să ajungă la nivelul evenimentelor de modă europene, astfel încât la ediția din această primăvară, pe podium vor defila modele profesioniste.

Motto-ul principal Moldova Fashion Days este «See Now, Buy Now», care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

Prezentările de modă vor fi urmate de petreceri Meet&Greet, cu un public select, la care oaspeții se vor întâlni cu designerii preferați.

 

16712020_374014769650890_5562116034561758438_n

 

Evenimentul va găzdui 300 de oaspeți în fiecare din cele două zile. Pe lângă prezentările de modă, publicul prezent la eveniment va avea parte de muzică bună, show de lumini, și surprize deosebite.

Până acum au fost organizate 10 ediții Din Inima Fashion Show. Organizatorii au încercat de fiecare dată să aducă ceva nou, pentru a menține interesul publicului, oferind designerilor noi posibilități de a-și promova creațiile și de a-și dezvolta afacerile. Venind de fiecare dată cu concepte, abordări și vizualizări noi, fiecare ediție a fost unică și irepetabilă.

Evenimentul va avea loc în cadrul showroom-ului Landrover Jaguar Volvo, situat pe bulevardul Cantemir 14, locație care a găzduit și evenimentul din primăvară. Bilete la eveniment pot fi achiziționate prin intermediul site-ului site-ului iTicket.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine