Plahotniuc le-a făcut o ofertă celor de Jurnal TV. E gata să-i ajute să-și găsească un nou sediu

13615517_992944110827110_75004669500020912_n

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a negat implicarea sa în situația creată în Jurnal TV și a menționat într-un interviu pentru Deschide că vine și cu o ofertă pentru acest trust media.

Vlad Plahotniuc a menționat că nu are nici o legătură cu situația în care s-au trezit cei de la Jurnal TV. „Sunt gata să caut o soluție pentru un spațiu în condiții decente, astfel încât cei de la Jurnal să depășească această problemă, să poată angaja oamenii înapoi, dacă într-adevăr asta a fost problema reală pentru care i-au dat afară. Aștept să-mi transmită o solicitare cu datele tehnice necesare pentru a activa și sunt sigur că le pot oferi o soluție bună”.

Deși a fost criticat în nenumărate ori la acest post de televiziune, Plahotniuc consideră că Jurnal TV trebuie să emită și în continuare. „Eu cred că e bine ca ei sa emită cum au făcut până acum, eu identific mai degrabă avantaje politice în critica lor, toate neadevărurile spuse la adresa mea nu fac decât să arate la momentul potrivit diferența dintre acestea și realitate. Deci, sunt gata să ajut la soluționarea acestei probleme, mai ales dacă la final rezultatul este ca toți acei jurnaliști dați afară nejustificat, în opinia mea, ar putea fi reîntorși la muncă. Mă tem însă că avem de a face doar cu o campanie de victimizare, care ascunde de fapt ceva mult mai urât în spate. Vom vedea. Propunerea mea este publică și sunt gata să mă implic în găsirea unei soluții”.

Amintim că, pe 12 ianuarie curent, Jurnal TV a anunțat că modifică grila postului TV, astfel încât vor fi păstrate doar câteva produse originale, iar restul vor fi închise. Totodată, majoritatea angajaților au fost concediați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine