Oportunitate pentru tinerii care vor să-și împărtășească voluntar experiența de traineri

91WZ32J28K

Ești formator și îți place să-i ghidezi pe ceilalți în procesul de învățare? Ai experiență în mediul ONG și vrei să o împărtășești în calitate de facilitator cu cei care au nevoie? Ești invitat să te alături echipei de formatori voluntari în cadrul Institutului de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”.

Organizația caută: Formatori / Facilitatori dispuși să organizeze / livreze în mod voluntar training-uri de minimum 2 ore;

Potențiale tematici ale evenimentelor: Democracy, Discrimination and Intolerance, Environment, Gender, Globalization, Media, Migration, Peace and Violence, General Human Rights, Project Management, Volunteer Management, Strategic Planning, etc.

Cum funcționează: Tu te înscrii în echipa de formatori și, dacă ești selectat, îți anunți disponibilitatea pentru câte evenimente îți dorești să organizezi în medie (minim 3 activități pe lună). Vei stabili împreună cu echipa agenda, detaliile logistice și lansarea evenimentului.

Disponibilitate de timp necesară: Pentru a face parte din echipa de formatori este necesar să îți asumi angajamentul organizării a cel puțin 3 evenimente în decursul unei luni. Totul va fi flexibil, în funcție de timpul pe care îl ai.

Caracteristicile unui eveniment pe care îl poți organiza:

Tipul evenimentului: training, workshop, seminar;
Număr maxim de participanți: 20;
Durata minimă: 2 ore;
Durata maximă: în funcție de necesitate;
Facilități logistice existente: calculator, imprimantă, boxe, flip-chart, foi, carioci, mape, pixuri, etc.

De ce să participi:

# Ai ocazia de a împărtăși cunoștințele și experiența personală și profesională;

# Ai ocazia de a testa noi metode de formare, beneficiind de infrastructura oferită de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”;

# Vei avea contract de voluntariat pe durata implicării tale, certificat de voluntar, carnet de voluntar și desigur, o scrisoare de recomandare în care se va evidenția fiecare eveniment organizat;

# Ca formator voluntar în cadrul MilleniuM, vei avea disponibilitatea de a discuta și despre implicarea ta în alte activități ale organizației.

Condiții de participare:

– Ai experiență în calitate de formator / facilitator;

– Poți livra activități de instruire în limba romană, rusă și engleză;

– Cunoști sectorul ONG și ești interesat în mod autentic de dezvoltarea lui;

– Ai o motivație puternică de a organiza și efectua activități non-formale;

– Îți asumi organizarea a cel puțin 3 evenimente pe lună;

Cum participi?

Pentru a lua parte la procesul de selecție te invităm să completezi formularul online până la 25 ianuarie 2017. Persoanele pre-selectate vor fi invitate la interviu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine