Anatol Șalaru pune punctul pe „i”: „Eu am demisionat, nu am fost demis!”

salaru

Anatol Şalaru, şi-a depus sâmbătă, 17 decembrie, demisia din funcţia pe care o deţinea în conducerea partidului Lieral. Astăzi, însă a venit cu o reacție pe facebook după ce colegii de partid au publicat un comunicat prin care se afirmă că Șalaru a fost demis. Mai jos vă invităm să lecturați mesajul integral.

„EU AM DEMISIONAT, NU AM FOST DEMIS!

De când am cerut convocarea congresului extraordinar al partidului și demisia lui Mihai Ghimpu surprizele nu încetează să apară. Astfel, duminică, când tot creștinu se odihnește, neobosiții mei colegi din PL au produs un comunicat de presă din care aflu, cu surprindere, că după ce mi-am dat demisia, m-au demis și ei. Probabil, pentru a fi siguri ca nu voi reveni în conducerea partidului.

Faptul că Mihai Ghimpu nu are în bagajul de cunoștințe noțiunea de demisie, nici în sens politic, nici în sens juridic, reiese destul de clar din dorința de a-și păstra scaunul de președinte și după ce a obținut extraordinara performanță de 1,8% în alegeri.

Acest lucru însă este de neînțeles pentru tinerii „corifei ai dreptului” din Partidul Liberal, care, ar trebui să știe că: demisia dintr-o funcție politică este un act unilateral de voință care produce efecte imediat ce a fost enunțată într-un for de conducere.

Se vede că, pentru unii, știința de carte nu a venit la pachet cu diploma deținută.
Eu mi-am anunțat demisia în cadrul discursului pe care l-am susținut în fața consiliului Politic al PL, în prezența a aproximativ 100 de membri ai consiliului.

Îmi pare rău pentru colegii mei din conducerea partidului că demiterea mea, după ce eu îmi dădusem deja demisia, verbal și scris, a fost votata de doar 99,9% si nu de 115% cum îi stă bine unui partid cu „democrație” originală.

Votul de sâmbătă demonstrează ceea ce nu mai era de demonstrat!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine