Un antreprenor în serie și autor de bestselleruri de business vine la Chișinău să inspire tinerii

sg-1

Toți tinerii antreprenori, startuperii și pasionații de business sunt invitați la cel de-al șaptelea eveniment de networking Startup Grind Chișinău sprijinit de către Dreamups Innovation Campus. De data aceasta, cel care va servi drept sursă de inspirație este Richie Norton, antreprenor în serie, consilier și autor al două bestselleruri – The Power of Starting Something Stupid și Résumés Are Dead and What to Do About It. Evenimentul se va desfășura vineri, data de 9 decembrie, în incinta Dreamups Campus.

Richie Norton este un antreprenor în serie, fiind directorul și fondatorul Global Consulting Circle, companie specializată în crearea și scalarea modelelor de business pentru startupuri cu capital de risc. Richie a fost recomandat de renumitele reviste Forbes, BusinessWeek, Young Entrepreneur, Entrepreneur, Huffington Post, Inc. și altele. În anul 2013, în cadrul San Francisco Book Festival, cartea sa The Power of Starting Something Stupid a câștigat nominalizarea la categoria business și premiul mare la toate categoriile de carte în competiția anuală. În anul 2010, Richie a fost recunoscut ca fiind în topul celor mai buni oameni de afaceri sub 40, din Hawaii.

sg_postare

Richie a făcut MBA la Thunderbird School of Global Management, considerată a fi cea mai bună școală de afaceri la nivel internațional.

Biletul la eveniment costă $5 și acesta poate fi achiziționat accesând linkul.

Programul evenimentului

  • 18.00 Networking, mâncare gustoasă și cele mai bune vinuri Timbrus. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri și cu mulți tineri pasionați de antreprenoriat.
  • 19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Richie.
  • 20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Țineți minte, Startup Grind Chișinău te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine