(video) «Pentru că eu trăiesc aici 2.0» – un proiect despre diversitatea culturală și etnică a Moldovei

because_i_live_here_2

«Pentru că eu trăiesc aici 2.0» este un dialog deschis despre identitate, interacțiunea interculturală și provocările cu care se confruntă persoanele cu un background etnic mixt în lumea modernă.

Pe parcursul acestui an, Centru de Educație non-formală “Diversitate”, susținut de Civil Rights Defenders, a pregătit expoziția de fotografii «Pentru că eu trăiesc aici 2.0» cu istorii personale unice a oamenilor care trăiesc în Moldova.

 

 

Vrem să împărtășim cu voi background-ul etnic diferit a unor jurnaliști, reprezentanți a sectorului cultural, activiști pentru drepturile omului, refugiați, activiști civici, oameni de identitate etnică mixtă care contribuie la dezvoltarea țării în diverse domeniile de activitate”, spun organizatorii evenimentului.

«Pentru că eu trăiesc aici 2.0» – este un proiect despre diversitatea culturală și etnică a Moldovei, care este prezentă în fiecare din noi. Este o oportunitate de a-ți împărtăși istoria, ideile, gândurile, întrebările și problemele tale. Este o discuție sinceră despre temeri, valori, tradiții, ostilitate, toleranță, discriminare și drepturile omului”, mai adaugă aceștia.

Evenimentul va avea loc duminică, 4 decembrie, la ora 13.00, în Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală (Kogălniceanu, 82).

Vino să povestești istoria ta!

because_i_live_here_2_zitati4

because_i_live_here_2_zitati17

because_i_live_here_2_zitati19

because_i_live_here_2_zitati1

because_i_live_here_2-_zitati2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine