La Chișinău a fost inaugurat primul patinoar în aer liber. Unde se află și cât costă un tur?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În acest weekend, în Capitală s-a deschis primul patinoar în aer liber. Astfel, doritorii de a patina sunt așteptați pe bd. Negruzzi 2/4, la parcarea din fața centrului comercial Grand Hall.

Prețul unui bilet pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani este de 79 de lei pentru 40 de minute, iar pentru persoanele trecute de 12 ani este de 99 de lei. Menționăm că în prețul biletului este inclusă chiria patinelor. Mai mult decât atât, spre comoditatea vizitatorilor, se oferă instalații speciale (tutore) în formă de pinguini.

 

reglament

conditii-gratuite_patinoar

program-de-lucru_patinoar

reglament_patinoar

 

În plus, veți avea posibilitatea să luați și o gustare. Centrul comercial a anunțat că în imediata apropiere a patinoarului veți găsi frigărui, plăcinte, izvar, ceai sau cafea. Pentru copii este vată de zahăr, popcorn, acadele, porumb fiert și posibilitatea de a procura suvenire și daruri pentru sărbătorile de iarnă.

Imagini de la patinoar pot fi urmărite în regim live, căci acesta este supravegheat non-stop de trei camere web din unghiuri diferite. Click aici pentru a vedea transmisiunea live.

Vă urăm distracție plăcută și cât mai multe momente de neuitat.

patinoar

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine