„Tradiție și Meserie”. Participă și tu la o expoziție de fotografie a studenților din Moldova

111

„Tradiție și Meserie în Republica Moldova” este denumirea expoziției de fotografie pe o organizează un grup de studenți în perioada 17 – 27 noiembrie, în incinta Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală.

Expoziția îș propune să ofere publicului o sclipire rară asupra vechii tradiții și în același timp acordă un moment de reflecție asupra tradițiilor de artizanat și rolul actual al meșteșugarilor din Moldova.

După deschiderea expoziției “Wandertage– Călătorind pentru a munci și muncind pentru a călători”ce a avut loc săptămâna trecută, aceasta va fi completată de lucrările studenților fotografi din Moldova, care vor portretiza lumea meșteșugăritului moldovenesc în cadrul unui atelier de o săptămînă condus de
Chiara Dazi. Pe parcursul acestui atelier de lucru, studenții vor explora fotografic rolul meșteșugarilor și al comerțului artizanal în Moldova.

Expoziția „Tradiție și Meserie în Republica Moldova” este organizată de Centrul Cultural German AKZENTE în colaborare cu Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală. Realizarea atelierului și afișarea publică a rezultatelor acestuia va avea loc datorită sprijinului financiar generos din partea
organizațiilor Kreishandwerkschaft Hersfeld-Rotenburg și Liechtenstein Development Service.

Vernisajul expoziției: Joi, 17 noiembrie, ora 16:00
Tur ghidat: Vineri, 18 noiembrie, ora 16:00, de studenți

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine