Participă la evenimentul „Orașe antreprenoriale” și află posibilitățile antreprenoriatului la nivel local

1

GEN Moldova lansează astăzi, 14 noiembrie, cea de-a patra ediție a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, GEW2016Moldova, evenimentul cu milioane de participanți la nivel global.

Timp de o săptămână, vor fi organizate activități care vor implica toate domeniile antreprenoriatului din Republica Moldova, precum și factori de decizie, mediul academic, mass media și alți actori care se implică în dezvoltarea întreprinzătorilor din Republica Moldova.

Participanții vor avea ocazia să participe la mese rotunde, lansări festive, traininguri și ore deschise, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte stringente despre și pentru antreprenori.

 

1

Lansăm GEW2016Moldova cu „Orașe Antreprenoriale”, evenimentul care adună pentru o zi reprezentanți ai Incubatoarelor de Afaceri din regiuni pentru a discuta posibilitățile și oportunitățile de dezvoltare a antreprenoriatului la nivel local, crearea interacțiunii dintre actori și promovarea ideii curajoase.

„În ultimii ani, mai ales în contextul progresului economic, un rol decisiv îl ocupă dezvoltarea Orașelor Antreprenoriale. Oraşele Antreprenoriale sunt mai adaptabile la noile cerinţe ale globalizării, ele primesc o mai mare importanţă socială şi economică şi sunt un magnet pentru investiţii. Dezvoltarea antreprenoriatului nu trebuie considerată o cheltuială guvernamentală, ci o forță și o componentă esențială pentru dezvoltarea orașului, un magnet care să reuşească să atragă și să genereze venituri într-o comunitate”, susține Lucia Ușurelu, Ambasador GEW CITIES și promotoare a antreprenoriatului local.

Speakerii zilei vor fi: Liliana Babara, administrator Incubatorul de Afaceri Soroca, Olga Postovanu, administrator Incubatorul de afaceri Cimișlia, Mihai Fricatel, administrator Incubatorul de Afaceri din Rezina, Elena Gutu, reporter DIEZ, Marina Gospodarenco, BI Finance, Angela Zaharova, Elita TV Rezina, Andrei Bargan, Cim TV Cimișlia. Vă puteți înregistra să participați la eveniment completând Formularul.

Evenimentul va avea loc la ora 13.30, în cadrul ASEM, bl. F, 203.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine