Recomandări de evenimente pentru a petrece ziua de sâmbătă, 5 noiembrie

1
Foto:img3.goodfon.ru

Petrece sâmbăta vesel. O poți face acasă, alături de familie, sau puteți ieși toți împreună la unul dintre evenimentele recomandate de către echipa #diez. Ai oportunitatea să alegi între festivale de film, spectacole de teatru, ateliere de creație, excursii. Tu decizi ce vei alege să faci sâmbătă.

# Tur foto prin nordul Moldovei / Фототур по северу Молдовы la ora 3.00, la Naslavcea

Se așteaptă un timp foarte frumos, cu soare și X-style te cheamă la o nouă experiență: tur foto prin nordul Moldovei! Parcul Țaul, Naslavcea, Pocrovca, Rudi, Soroca etc… Aproape 20 de ore exclusiv destinate explorării și imortalizării momentelor în șase locații extrem de frumoase timp de două zile încărcate cu un program excelent. Mai multe informații despre programul turului, poți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

# Workshop de management și promovare a ideilor la ora 10.00 la ZIPHouse

Dacă ai multe idei mega interesante și întâmpini dificultăți în selectarea celei mai bune dintre ele – te așteptăm la workshop.
Dacă iți este greu să evaluezi cum prioritizezi proiectele tale creative – te invităm la workshop.
Mai intâmpini câteva greutăți la definirea ideii pentru a o putea implementa – vino la workshop.
Vrei să știi ce contează la promovarea corectă a unui produs – hai cu noi la workshop.
Acces: 100 de lei
Acces membrii ZIPhouse și APIUS: 50 de lei
Prețul acoperă cursul, materialele utilizate în cadrul sesiunii și pauzele de cafea. Pentru alte informații suplimentare vă rugăm să ne contactați telefonic la 022 509 990. Pentru a participa la eveniment, trebuie să te înregistrezi la adresa. Mai multe informații despre eveniment află pe pagina de Facebook.

 

# Festivalul Filmelor Coreene la ora 10.00 la Centrul Cultural Odeon

Aniversarea celor 24 de ani de la stabilirea relațiilor moldo-coreene și celebrarea celor opt ani de activitate a Centrului de Cultură și Limbă Coreeană „Se Jong”. Mai multe detalii citește pe pagina de Facebook.

 

# Tabără de computere în vacanța de toamnă la ora 10.00 la Școala de computere ScripTehnInfo

Dragi adolescenți, vă provocăm să folosiți zilele de vacanță participând la tabăra de computere organizată special pentru voi de școala de computere Scriptehinfo. Timp de trei zile veți avea oportunitatea să descoperți și să însușiți cum să folosiți eficient: aplicațiile Google, designul imaginilor pentru rețelele de socializare, pe care le veți prelucra în regim online cu ajutorul unor aplicații web actuale și practice. Împreună vom analiza principii etice de utilizare a rețelelor de socializare și vom studia un curs despre cum să facem alegeri pe care să nu le regretăm.
Date de contact: Tel: 069276029, email: scoalascriptehinfo@gmail.com, str. Vasile Alecsandri 133. Mai multe informații despre evenimente află pe pagina de Facebook.

 

# Descoperă American Express la Shopping MallDova la ora 10.00 

Moldova Agroindbank prezintă cardurile bancare American Express tuturor vizitatorilor şi comercianţilor centrului comercial „Shopping MallDova” la un stand expoziţional al băncii, deschis din 20 octombrie până pe 17 noiembrie curent. Timp de o lună specialiştii MAIB vor pune la dispoziţia tuturor doritorilor consultanţă şi suport la accesarea acestor produse bancare la subdiviziunile băncii.

 

# Pantofiorul de aur 2016 la Teatrul Național „Mihai Eminescu” la ora 10.00

Festivalul de Dance Show ediția III-a. Toți doritorii de a participa pot solicita invitația si regulamentul pe adresa de email: pantofioruldeaur@gmail.com sau la tel. +373 60014009. Mai multe informații despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook a acestuia.

 

# Atelier de pictură la ora 11.00 la Cocoșul Roșu

Cocoșul Roșu vă invită la un atelier de pictură. Vom picta toamna minunată și colorată. Distracția și buna dispoziție sunt garantate. Programul atelierului: 11.00-13.00; 11.00 – distribuirea materialelor; 12.20 – pauză de ceai cu biscuiți.
Contribuția la atelier – 120, 150, 170 de lei. Mai multe detalii află pe Facebook.

 

# Casting Hai La Tv cu Lucia Rosca la ora 13.00 la Noroc Media

Un casting pentru cei ce visează la o carieră în televiziune și au între 5 și 17 ani. Vă aștept pe str. C. Negruzzi 6 ora 13, sâmbătă, 5 noiembrie. Mai multe informații despre eveniment citește pe Facebook.

 

# Light of Hope la ora 17.00 în Scuarul Catedralei

Dragi prieteni, prin prezenta vă invităm să participați la evenimentul de caritate Lumina Speranței, care va avea loc la 5 noiembrie, în scuarul Catedralei, începând cu ora 17.00. Scopul evenimentului este de a colecta resurse financiare pentru Maxim Vintila, care trece un curs de reabilitare la Moscova, după operația de transplant de măduvă osoasă.

Fiecare participant va avea oportunitatea să aprindă un lampion, contra unei donații simbolice, pentru a-i susține pe cei care, în aceste clipe, luptă cu cancerul, care au triumfat asupra bolii, precum și în memoriam celor care au fost răpuși de această maladie nemiloasă. Mai multe detalii despre acest caz vă invităm să aflați pe pagina de Facebook.

 

# Premiera spectacolului „Caii la fereastră” la ora 18.30 la Teatrul Național „Eugene Ionesco” 

În piesa „Caii la fereastră”, Matei Vişniec aduce în atenţie tema războiului care distruge omul, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Războiul nu selectează victimele, el ucide fără să aleagă.
Personajele au nume generice: Mesagerul, Mama, Fiul, Fiica, Tatăl, Soţia, Soţul. Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook a teatrului.

 

# CinePOLSKA la Chișinău la ora 19.00 la Cinematograful Odeon

CinePOLSKA la Chișinău – o toamnă cu film polonez.

Cele mai interesante filme poloneze, premiate în ultimele luni în Polonia și în lume, vor putea fi vizionate la Chișinău, între 4 și 9 noiembrie, în cadrul festivalului CinePOLSKA, la cinematograful Odeon. Intrarea este liberă.

Filmele prezentate anul acesta la ediția a 12-a CinePOLSKA au fost apreciate de juriile multor festivaluri și de către criticii de film și, ceea ce este cel mai important, au atras în sălile cinematografelor poloneze și europene numeroși spectatori. Motoul festivalului din acest an este „Istorii din prezent”.

Prezentarea de filme din cadrul CinePOLSKA este organizată de Institutul Polonez din București și Asociația Cineaștilor din Polonia, în colaborare cu Ambasada Republicii Polone la Chișinău, Studioul Moldova Film și Centrul Cultural Odeon, și cu sprijinul financiar al Institutului Polonez de Artă Cinematografică (PISF).

Mai multe informații despre eveniment, citește pe pagina lui de Facebook.

 

# 5TH OF NOVEMBER AT UPTOWN CAFE la ora 22.00 la Uptown Cafe

Sâmbătă seara poți veni la un eveniment despre care organizatorii spun: „ne adunăm ca să aruncăm în aer stresul, crizele si problemele. Venim să petrecem, să ne odihnim și să ne reculegem împreună cu Dumitru Axentii aka #THELIGHT, care ne pregătește un play-list neBun pentru acestă ocazie. Masca Guy Fawkes este binevenită – intenționăm un mega selfie inspirat din cover photo al evenimentului”. Dacă dorești să afli mai multe despre eveniment, citește detalii pe pagina de Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine