Mihai Ghimpu susține că Maia Sandu trebuie să-şi schimbe mesajul

Mihai Ghimpu
Foto:Photo Credit: Privesc.eu

Maia Sandu trebuie să mai lase din orgoliu şi să-şi schimbe mesajul electoral pentru al doilea tur. Sfatul a fost dat de către preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, ex-candidat la președinție, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „Noroc TV” , transmite IPN.

„Maia Sandu trebuie să înţeleagă că acum nu mai merge cu guvernarea, nu mai merge cu Plahotniuc. Dacă vrea să-l învingă pe Dodon, trebuie să se axeze pe factorul geopolitic. Aşa va câştiga lupta cu Dodon, aşa a câştigat şi Dorin Chirtocaă lupta cu Zinaida Greceanîi”, a declarat liderul liberal.

Mihai Ghimpu i-a îndemnat pe susţinătorii PL să voteze pentru Maia Sandu. „Să voteze pentru candidatul pro-european, apoi să revină acasă, avem mult de lucru, să înfăptuim unirea”.

Mihai Ghimpu a mai declarat că PL îşi va îndrepta eforturile pentru realizarea unirii Republicii Moldova cu România. „Activitatea noastră abia începe. Ne vom concentra eforturile în acest sens. Este lupta pe care o duc de mai bine de 30 de ani. A venit timpul să acţionăm. Uniunea Europeană nu mai este cea care a fost, s-au produs fisuri. Nu este adevărat că numărul unioniştilor din Republica Moldova este egal cu numărul voturilor date pentru candidaţii unionişti. Mulţi au votat pentru Maia Sandu pentru ca să nu câştige Igor Dodon din primul tur”, a spus fruntaşul liberal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine