(video) Reacția emotivă a liderului PPEM, Iurie Leancă, după prezentarea rezultatelor preliminarii

iurie leanca
Foto:Privesc.eu

Iurie Leancă a făcut primele declarații după prezentarea datelor preliminarii în cadrul unei emisiunii „Interpol” cu Natalia Morari. Liderul PPEM a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii și a menționat emoționat că nu s-a așteptat la aceste rezultate, și anume 3,49 % în acel moment.

„Eu nu mă așteptam la rezultate spectaculoase fiindcă nu pot face miracole într-o situație în care nu ai acces timp de un an nici la resurse media, dar nici resurse financiare, ca să nu mai vorbesc de cele administrative. Nu poți face miracole atunci când ești supus, și înainte de campanie, dar și în campanie, la atacuri, minciuni, manipulări, defăimări și așa mai departe. Motivul pentru care am rămas în această cursă a fost după ce candidatul PDM s-a retras și tocmai ideea a fost să captez o parte din electoratul PD și să mobilizez pe cei care au încredere în mine, în membrii și simptizanții PPEM. Obiectivul acestei rămâneri în cursă a fost ca prin această mobilizare, să nu îi permitem lui Dodon să câștige din primul tur”, a susținut Iurie Leancă.

Liderul PPEM a mai menționat că numărul mic al tinerilor care au ieșit la vot a fost cauzat de deziluzia, neîncrederea, prezența altor preocupări, dar și lipsa de interes a tinerilor atât pentru politic cât și pentru ziua alegerilor.

După procesarea a 99,33 % din procesele verbale înregistrate, PPEM a acumulat 3,11%.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine