(INFOGRAFIC) Rezultate preliminare! Cine este candidatul fiecărui raion din țară

collagemaiaigorharta

Candidatul Igor Dodon se va întâlni în turul II cu candidata Maia Sandu! Cel puțin asta spun rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale. În urma procesării a 97,6% din procesele verbale constatăm că centrul țării a votat în marea majoritate pentru Maia Sandu, iar în nord și în UTA Găgăuzia lider este socialistul Igor Dodon.

Potrivit datelor preliminare, în 25 de raioane ale țării, majoritatea cetățenilor au votat pentru liderul PSRM, Igor Dodon, la funcția de președinte al țării.

Pentru lidera PAS, Maia Sandu, a votat majoritatea cetățenilor din nouă raione (Chișinău, Ialoveni, Călărași, Criuleni, Orhei, Hâncești, Nisporeni, Strășeni, Telenești), potrivit rezultatelor parțiale pe fiecare raion.

Pentru șase regiuni din țară voturile continuă să fie procesate, mai jos puteți urmări situația la moment. Pentru celelalte raioane, procesele verbale au fost procesate în totalitate.

Bălți 94,92%

Căușeni- 94,00%

Chișinău -92,23%

Ștefan Vodă-96,97%

Taraclia- 96,88%

UTA Găgăuzia- 98,55%

raioane-maia-vs-dodon

Până în acest moment, în orașul Orhei, unde primar este Ilan Shor, pentru Maia Sandu au votat – 49,75%.

În orașul Fălești, localitatea de baștină a liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, majoritatea cetățenilor au votat pentru socialistul Igor Dodon – 56,96%, iar 26,68% au votat pentru Maia Sandu.

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine