Maia Sandu despre avertizare: „CEC a descoperit care sunt „infractorii” în acest scrutin electoral”

maiasandu222
Foto:PC: Jitari Cristina

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acordat 48 de ore candidatului Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) la funcţia de preşedinte, Maia Sandu, pentru a prezenta raportul financiar complet privind cheltuielile electorale.

Decizia a fost luată după ce candidatul PDM, Marian Lupu a înaintat o contestație cu privire cu la cheltuielile electorale făcute de candidatul PAS, care s-a ales cu o avetizare de la CEC.

Conform sesizării, Maia Sandu ar fi folosit circa 125 de mii de lei care nu au fost declarați anterior la autoritatea electorală.

„Astăzi, CEC-ul ne-a aplicat o avertizare. În sfîrșit, CEC a descoperit care sînt „infractorii” în acest scrutin electoral. Nu Lupu care primește donații de peste 10 milioane de lei în numerar și folosește la greu resursele administrative, nu Dodon care este finanțat din Bahamas, ci candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, partid care își afișează lunar, cu precizie, toate veniturile și cheltuielile. Următorii sancționați ar putea fi Merkel, Tusk, Juncker și Daul”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook în contextul deciziei luate de CEC.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine