(video) PPEM, după ce Oazu Nantoi a spus că o va susține pe Maia Sandu: „Rămâneţi cu Ţopii! Adio, Oazu!”

11219454_1612124235692207_1268473742932872566_n
Foto:facebook.com/TineriiPPEM

După ce Oazu Nantoi, i-a cerut liderului PPEM, Iurie Leancă, să se retragă din cursa prezidențială, tinerii Partidului Popular European, dar și întreg partidul vin cu o reacție la declarația acestuia.

Aflat la ușile sediului Partidului Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi a spus că, prin semnarea acordului dintre PPEM și majoritatea parlamentară, formațiunea condusă de Leancă a devenit complice la luarea statului în captivitate: „Vreau să-i spun domnului Iurie Leancă: e timpul să se retragă din campania electorală. Consider că prin semnarea, la 29 iulie curent, a acordului între PPEM şi coaliţia de guvernare, creată prin corupere şi şantaj, Partidul Popular European a devenit complice la construcția statului captiv”, menționează Oazu Nantoi, într-un video postat pe internet.

Tinerii PPEM  au replicat printr-un material video pe Facebook decizia partidului. „Ceea ce am văzut astăzi, este că dumneavoastră aţi fost acel cinic. Aţi mai adăugat încă un actor de cinism în mediul de la noi, şi aţi mai încercat să ne băgați un cuțit în spate. Noi nu o să vă permitem asta, noi mergem înainte cu Iurie Leancă, iar dumneavoastră rămâneți cu Ţopii! Adio Oazu!”, a declarat Victor Lutenco, membrul PPEM.

“Gestul făcut în fața sediului PAS de către domnul Nantoi arată disperarea și frica echipei Maiei Sandu, lui Năstase, Victor și Viorel Țopa că nu vor ajunge în turul 2. Știam demult că acest lucru se va intampla, în ciuda faptului ca domnul Nantoi a spus ca va intra în carantina si ca nu va face declarații pana pe 30 octombrie. Domnul Nantoi s-a auto-exclus din PPEM acum câteva luni, când a început sa faca propaganda împotriva partidului. Ne-am dat seama ca este pe un drum ireversibil. Calea de împăcare intre PPEM si dansul nu a mai existat. Este normal ca dansul sa o susțină pe Maia pentru ca, având niste supărări mai vechi, anume acum le manifesta. Îi dorim succes în viitor si ii oferim un sfat. Locul lui nu este in politica. Este o mare diferență intre analiști si politicieni. Analiștii dau doar din gură și pot spune orice, politicienii trebuie să pună osul la treaba, să muncească”, se arată într-un mesaj plasat pe pagina de Facebook a partidului PPEM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine