(video) Felicitare muzicală originală de la Termoelectrica pentru locuitorii oraşului Chişinău

chisinau

Termoelectrica S.A, furnizorul de energie termică din Municipiul Chișinău, a realizat o felicitare video originală pentru locuitorii Capitalei cu ocazia Hramului Orașului. Cei care au grijă să avem căldură în perioada rece a anului s-au filmat în sălile de lucru ale instituției, au cântat și au jucat o horă moldovenească pe melodia Surorilor Ciorici – „În oraș la Chișinău”.

„La 14 octombrie marcăm 580 de ani de la prima atestare documentară a celui mai important centru administrativ şi industrial al ţării – oraşul Chişinău. Cu această ocazie, administrația Termoelectrica S.A. vă adresează sincere felicitări, să aveţi parte de sănătate, pace şi prosperare în casele şi familiile dumneavoastră. Suntem siguri că această zi de sărbătoare este un motiv de bucurie şi un îndemn de a fi mai buni şi mai activi în viaţa comunităţii, deoarece doar cu aportul fiecăruia dintre noi, orașul Chișinău poate deveni o capitală mai modernă şi europeană”, se menționează în felicitare.

Societatea pe Acţiuni „Termoelectrica” este principalul producător și furnizor de energie electrică şi termică în municipiul Chișinău. Aceasta activează din 1976.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine