Șefii de promoție-2016 de la UTM au fost premiați pentru excelență cu câte un laptop

utm_sefi-promotie-premiati-pt-excelenta-1-1030×511
Foto:UTM.md

După ce a instituit la finele anului de studii precedent, în premieră pentru UTM, nominalizarea „Șef de promoție”, onorând cu diplome și premii a câte 3 mii de lei elita promoției-2016, rectorul Viorel Bostan apreciază în continuare legătura pe care acești tineri merituoși o mențin cu Alma Mater prin continuarea studiilor la ciclul II. În ajun de hramul orașului Chișinău le-a oferit câte un laptop, care să le servească drept suport pe perioada studiilor, cu transmitere în posesie personală după susținerea tezelor de Master.

Tineri, plini de speranţă şi încrezători în forţele proprii – așa au pășit ieri, în biroul rectorului, cei nouă şefi de promoţie-2016 ai UTM. Chiar dacă sunt deja ingineri cu acte în regulă, invitația i-a onorat și emoționat deopotrivă, se menționează pe site-ul instituției de învățământ.

utm_sefi-promotie-premiati-pt-excelenta_r

Însoțit de prorectorii Larisa Bugaian, Valerian Dorogan, Valentin Amariei, Dinu Țurcanu, șef Direcția Tehnologia Informaţiei și Comunicațiilor, Elina Romnaciuc, șef Serviciu Relații cu Publicul și Promovarea imaginii UTM, rectorul Viorel Bostan i-a întâmpinat pe tineri cu o masă plină de laptopuri și un mesaj cald și încurajator. „A absolvi o facultate inginerească cu o medie apropiată de 10 nu este un lucru ușor, iar a fi șef de promoție este cu atât mai lăudabil. Prin calitatea de șef de promoție ați devenit un reper pentru promoția din care faceți parte și v-ați asumat o responsabilitate a evoluției ulterioare față de și în raport cu colegii dumneavoastră. De aceea vă felicit și în același timp mă gândesc cu încurajare la evoluția dumneavoastră ulterioară, care este foarte importantă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi ca universitate”, a menționat acesta.

Cei nouă șefi de promoție-2016 sunt:
1. Victoria Bocșa – Facultatea Inginerie și Management în Electronică și Telecomunicaţii,
2. Alexandru Jalbă – Facultate Energetică și Inginerie Electrică,
3. Eugenia Latu – Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică,
4. Andrei Petco – Facultatea Inginerie Mecanică Industrială și Transporturi,
5. Grigori Saranciuc – Facultatea Cadastru, Geodezie şi Construcţii,
6. Cristina Alexei – Facultatea Inginerie Economică şi Business,
7. Grigore Munteanu – Facultatea Urbanism şi Arhitectură,
8. Natalia Vintilova – Facultatea Urbanism şi Arhitectură,
9. Veronica Verlan – Facultatea de Industrie Uşoară.

 

utm_sefi-promotie-premiati-pt-excelenta_1

Chiar dacă emoţiile au dominat, încrederea în viitor nu a lipsit. Șefii de promoție și-au împărtășit experiența de student care le este de mare folos în debutul lor profesional și au subliniat importanța inginerilor pe piața muncii, care sunt foarte cotați și în Republica Moldova. Ei s-au arătat mândri și onorați de titlul de absolvent al acestei valoroase și foarte serioase școli de ingineri – UTM, unde au acumulat un bagaj de cunoștințe bine închegat, amintiri de neuitat și încrederea că tot ce au învățat le va fi de folos în viață. Ei au exprimat sincere și calde mulțumiri cadrelor didactice pentru modul în care le-au dăruit efectiv știința, pasiunea, perseverența și privilegiul de a însuși și îmbrățișa un domeniu foarte important și complex, care este ingineria.

De asemenea, ei au adresat un mesaj special colegilor care vin după ei: Învățați mereu! Încercați întotdeauna să înțelegeți bine ceea ce trebuie să știți. Viitorul poate fi foarte imprevizibil. Fiți pregătiți pentru el!

Această întâlnire a conducerii UTM cu șefii de promoție-2016 este un gest de recunoaștere și apreciere a celor mai buni studenți, care au muncit foarte mult să obțină rezultate academice de excepție și care vor duce faima UTM în țară și în străinătate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine