Depășește-ți frica într-un mod interesant și vesel. Vino la un SuperQuest alături de Superhumans

1
Foto:Facebook/ Superhumans

Vrei să-ţi depăşeşti fricile şi să petreci timpul util, interesant şi vesel? Superhumans te invită la un SuperQuest în orașul Chișinău! Nu rata o sâmbătă netradițională cu experiențe inedite și interactive. Testează-ţi şi ingeniozitatea!

Evenimentul se va desfășura pe 22 octombrie la ora 12.00, în fața Arcului de Triumf din Piața Marii Adunări Naționale. Înregistrează-ți echipa scriind numele ei într-o postare pe pagina evenimentului. Prin acest proiect vei putea să-ți înfrunți fricile sociale într-un mod vesel și interactiv.

Echipa trebuie să fie formată din maximum patru persoane. Dacă însă nu ai echipă, vino la eveniment, iar organizatorii îți vor găsi una. Întrucât pentru realizarea task-urilor echipele vor avea nevoie să facă fotografii și videouri, organizatorii atenționează să aveți telefoanele (cu cameră) încărcate.

Pentru a fi la curent cu eventualele evenimente ale Superhumans, accesează pagina proiectului. Amintim că SUPERHUMANS este un proiect social cu scopul de a ajuta tinerii să devină mai încrezători, curajoși și să-i scoată din zona de confort. Acesta a completat deja două ediții de succes, iar în prezent lucrează la a treia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine