Studenți din cinci țări europene se vor întruni la Chișinău în cadrul întâlnirii regionale BEST

14264879_1165211430184891_6057522913452083617_n
Foto:BEST Chișinău

În această toamnă, organizația non-guvernamentală internațională Board of European Students of Technology (BEST) se întrunește la Chișinău, în cadrul Regional Meeting.

Regional Meeting este un eveniment bianual, în cadrul căruia are loc schimbul de experiență între membrii grupurilor locale BEST.

Anul acesta în vizită la Chișinău vor fi membrii BEST și studenții din universitățile din Cluj-Napoca, Iași (România), Gliwice, Krakow (Polonia), Kosice (Slovacia), Veszprem (Ungaria), Lviv și Zaporizhzhya (Ucraina).

Evenimentul urmează să se desfășoare în perioada 13–17 octombrie la Vadul-lui-Vodă, atât cu scopul organizării training-urilor, schimbului de idei și de metode de lucru între grupurile locale, cât și pentru cultivarea ambiției de a implementa aceste metode. Organizatorii din cadrul BEST Chișinău anticipă că acest eveniment asigură oportunități noi și posibilități de dezvoltare multilaterală.

Grupul Local BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei  din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine