(foto, video) Lumini, muzică live. Petrece o duminică altfel la spectacolul live Mevv Acoustic #4

unnamed-15

Petrece o duminică plină de note muzicale la cea de-a patra treaptă Mevv Acoustic #4. Pe 16 octombrie, ora 18.00, în incinta Teatrului Ginta Latină, interpretul Mevv te invită la un show inedit plin de surprize.

Acum nouă luni, Mevv împreună cu chitaristul jazz Dan Brumă au prezentat un experiment muzical „Spectacol LIVE de Iarnă – Mevv Acoustic”, unde muzica și teatrul s-au contopit într-o armonie cu spectatorul, care instantaneu a devenit și creator al spectacolului.

La cererea multiplă a spectatorilor, acesta a fost jucat de cinci ori, după care a fost lansat proiectul Mevv Acoustic, ce include o serie de spectacole care diferă unul de altul nu doar prin numărul de ordine (#2, #3, #4…), dar și prin forma și esența absolut diferită de fiecare dată. În februarie 2016 a fost prezentat cel de-al doilea spectacol Mevv Acoustic (la Teatrul Alexe Mateevici), iar în iunie, în incinta Teatrului Eugene Ionesco – Mevv Acoustic #3.

„Am vrut să fac ceea la ce visez demult – să îmbin muzica, teatrul și arta actoriei, toate într-un singur show, ceva frumos, cu oameni frumoși, de aceea a și apărut Mevv Acoustic”, relatează Mevv.

„Spectacolele Mevv Acoustic diferă foarte mult, atât ca program muzical, cât și ca formă de expresie. Rămâne constant doar scopul proiectului Mevv Acoustic – de a crește și a-i consolida într-o familie pe toți cei pasionați de teatru și muzica lui Mevv”, declară regizorul Denis Chirtoacă.

Biletele pot fi rezervate la tel. 067128817, pe iTicket.md sau la Casele Teatrului Ginta Latină. Ca de obicei, membrii grupului Mevv VIP au parte de oferta 3+1 GRATIS. Informații adiționale găsiți pe pagina de Facebook Mevv Official.

 

unnamed-13 unnamed-14

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine