Ai o fotografie despre Chișinăul de ieri? Expune-o la o expoziție fotografică de Hramul Capitalei

1
Foto:orasulmeu.md

Dacă ai o fotografie despre Chișinăul de ieri, ai putea să o împărtășești lumii chiar de Hramul Orașului la o expoziție fotografică. Pe 14 octombrie 2016, vino în scuarul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare şi Sfânt” (pe Aleea Clasicilor) să participi la expoziția de fotografie în aer liber cu tema: „Chișinăul, între ieri și azi”.

Evenimentul este dedicat celor 580 de ani de la atestarea oficială a Capitalei. Scopul expoziției este de a dezvălui frumuseţea oraşului: arhitectura, oamenii, peisajele orăşeneşti, viaţa oraşului, dar şi de a promova arta fotografică.

 

Evenimentul va începe la ora 13.00 și va dura până la 17.00. Pentru a arăta lumii fotografia ta, citește regulamentul de mai jos și îndeplinește condițiile de participare:

1. Condițiile de participare
1.1. Pot participa toţi doritorii. Înregistrarea participanţilor va avea loc între orele 12.30 și 13.00, în scuarul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare şi Sfânt” (pe Aleea Clasicilor).
1.2. Participantul vine la eveniment cu fotografiile imprimate – mărimea A4 (20×30 cm) și cu numărul de cleşte necesar pentru a agăţa fotografiile pe sfoară (de obicei pentru o fotografie sunt necesare două clește).
1.3. Se admit fotografiile făcute cu orice dispozitiv de fotografiat: aparat foto digital sau film, telefon sau tabletă, sau oricare alt aparat optic cu ajutorul căruia se pot obține imagini reale.
1.4. Se admit doar fotografiile care corespund tematicii expoziției şi sunt făcute, exclusiv, despre oraşul Chisinău, mai vechi sau mai noi, color sau alb negru.
1.5. Versoul fotografiilor trebuie să conţină informaţii despre: autor, locaţie, anul când a fost facută fotografia, tipul dispozitivului de fotografiat (digital, film, telefon sau altceva). Opțional se admit datele de contact ale autorului (telefon, e-mail etc.).
1.6. Participantul trebuie sa dețină drepturile depline de autor sau, dacă prezintă fotografii făcute de către un alt autor, să afișeze toate informațiile corespunzătoare (vezi punctul 1.5).
1.7. Organizatorii evenimentului îşi rezervă dreptul de a interzice afișarea unei fotografii, dacă aceasta nu îndeplinește condițiile expuse în Regulamentul dat.
1.8. Sunt interzise fotografiile cu caracter erotic, tentă rasistă, care instigă la ură şi violenţă etc.
1.9. Organizatorii nu poartă răspundere pentru fotografiile atârnate, în timpul lipsei autorului.

Pentru a fi la curent cu actualizările organizării expoziției, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine