Participă la Conferința „How to Web 2016” și află experiențele a 200 de fondatori de startup-uri din lume

1
Foto:akcees.com

Participă la Conferința How to Web Conference 2016 și află experiențele de business a 200 cei mai mari fondatori de startup-uri de succes în industria tehnologiei. Vassil Terziev, fondator Telerik, Mădălina Seghete, co-fondatoare Branch Metrics și Robert Knapp, fondator și CEO Cyberghost VPN vor împărtăși cu audiența provocările întâmpinate de-a lungul timpului ca fondatori de startup-uri.

How to Web Conference 2016 va avea loc pe 1 și 2 noiembrie, la Teatrul National din București și va celebra startup-uri din toată Europa. Biletele de tip early bird sunt disponibile online, pe site-ul conferinței.

Organizat în parteneriat cu IXIA, Bitdefender, Telekom Romania si Cyberghost, How to Web Conference 2016 este un eveniment dedicat startup-urilor în tehnologie din toată Europa, un punct de întâlnire pentru peste 1000 de profesioniști în tehnologie din peste 100 de companii globale. Participanții la conferință vor avea oportunitatea să discute parteneriate de business cu executivi din industria regională, dar și să se inspire și să afle ultimele inovații în domeniu de la peste 200 de fondatori de startup-uri de succes.

how-to-web

Peste 200 de fondatori de startup-uri vor fi prezenți anul acesta la How to Web Conference. 50 dintre ei își vor prezenta produsele pe scena principală a evenimentului în cadrul How to Web Startup Spotlight, program de dezvoltare a afacerilor în tehnologie.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți online pe site-ul conferinţei. Pentru a beneficia de codul de reducere lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Tekwill sau scrieți pe events@ict.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine