Studenții la drept pot câștiga o bursă de merit ce acoperă taxa de studii pentru un an academic

1ye1llnxgb

Un birou de avocați oferă o bursă de merit pentru studenții de la drept. Bursa se va acorda în baza unui concurs de eseuri. Valoarea acesteia este egală cu taxa de studii pentru anul academic 2016-2017. 

Potrivit bizlaw.md, biroul de avocați „Gladei și Partenerii” anunță concurs pentru studenții facultății de Drept de la Univesritatea de Stat din Moldova. Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să corespundă următoarelor cerințe:

  • să fie student în anul III sau IV la facultatea de Drept, USM;
  • frecvența la zi (buget sau contract).

Pentru a participa la concurs, studenții vor trebui să prezinte:

  • CV-ul, care să conțină media de studii pentru anii precedenți;
  • un eseu în limba română la tema: „Squeeze out (obligația de vânzare a acțiunilor) – analiză comparativă între legislația Republicii Moldova și legislația UE”. Reguli de redactare: Times New Roman 12, spațiere 1.1, în limita a două pagini, stilul de citare Harvard.

Selectarea candidaților va avea loc în baza eseului. Cele mai bune eseuri vor fi prezentate, timp de cinci minute, în fața unei comisii de evaluare compusă din avocați, membri ai Biroului de avocați „Gladei și Partenerii”: Roger Gladei, Aelita Orhei și Viorica Bejan. Ulterior, studenții vor răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Dosarele pot fi expediate până la 15 octombrie, la adresa burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc pe 24 octombrie, ora 12.00, în sala de conferințe a centrului de business Sky Tower.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine