Tatiana Sandu, despre cei 11 ani de carieră și apariția pe o copertă alături de Andreea Marin

Tatiana Sandu

Tatiana Sandu are 29 de ani, este mamă a doi copii și Lider Avon în Republica Moldova. Călătoria ei în lumea frumuseții a început în urmă cu 11 ani când era în liceu și mama ei a cumpărat primele lor produse Avon: două ape de parfum Rare Pearls și Perceive. A devenit în scurt timp Reprezentantă în Chișinău și mai apoi Lider.

„Am devenit Coordonator când fetița mea avea 3 luni. Fiica era tare cuminte și eu puteam să îmi dedic o parte din timp și identificării de noi Reprezentanți. Oricum aveam mereu o Broșură în cărucior”, își amintește ea despre perioadele în care vorbea despre Avon cu toate mămicile pe care le întâlnea în parc, când ieșea la plimbare cu fetița ei.

În continuare, Tatiana reușește să facă ce-i place și să se bucure din plin de viața de familie. „AVON îmi oferă posibilitatea să mențin echilibrul între rolul de mămică și să fiu activă pe plan profesional. Nu am ratat niciun moment important din viața copiilor mei, reglând orarul de lucru ca mămică și acel al unei femei de afaceri”, mărturisește Tatiana.

Chiar dacă are un program flexibil, Tatiana se ambiționează să se întâlnească în fiecare zi, de la 9 la 16, cu femei pe care le invită în universul Avon. Anul acesta, își dorește să aibă cei mai mulți lideri în Clubul SuperNova.

tatiana-sandu-2

În acest an Tatiana a devenit prima femeie din Republica Moldova, care a apărut pe coperta Broșurii Avon împreună cu ambasadorul campaniilor sociale, Andreea Marin.

„Am avut norocul să apar pe coperta celei mai citite reviste din Moldova și România – coperta Broșurii Avon.

Când am aflat că voi participa într-o ședință foto în Polonia, am plâns de bucurie. Îmi făceam griji de cum va decurge totul, însă a fost perfect. În spatele ședinței foto era o echipă, care lucra repede și foarte profesionist. Am terminat lucrul seara târziu, dar mi-am făcut timp pentru o plimbare prin centrul Varșoviei și am admirat orașul nocturn din camera de hotel, amplasată la etajul 40.

M-am bucurat să petrec timp cu Andreea Marin și să descopăr că împărtășim aceleași idei despre viață” – povestește Tatiana.

Tatiana Sandu în continuare crede că orice vis este realizabil, dacă ai curaj să-l îndeplinești!

cover_c13

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine