Se lansează o campanie de promovare a voluntariatului în toată țara: „Sunt voluntar, deci trendy”

voluntari

Festivalul Voluntarilor, proiect anual unic de recunoaştere a meritelor și eforturilor înscrise în domeniul voluntariatului, anunță lansarea părții a II-a a campaniei „Sunt voluntar,deci trendy”.

Scopul campaniei este de a promova voluntariatul în Republica Moldova, ca mijloc de implicare în viața socială, ca concept unic adaptat la tendințele anului 2016. Prin intermediul acesteia, se propune reconceptualizarea ideii de voluntariat, dându-i o abordare mai modernă prin informarea populației cu referire la beneficiile implicării în acțiuni comunitare, ca vector de dezvoltare profesională și personală.

În acest sens, partea a II-a a campaniei constă din deplasări în teritoriu către centre de tineret, instituții de învățământ, companii, ambasade, centre media și chiar spații publice, în scopul de a livra informații și de a împărtăși experiențe cu referire la voluntariat în Republica Moldova și promovarea „Festivalului Voluntarilor”.

Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 16 septembrie 2016, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt. La eveniment sunt invitați atât voluntarii dornici să împărtășească motive și povești interesante din activități de voluntariat, cât și doritorii de a fi informați cu privire la activitatea voluntarilor în Republica Moldova. Participanții vor face fotografii cu macheta „Sunt Voluntar, deci Trendy”, lăsând un mesaj de solidarizare față de voluntariat, anexat la poză.

Puteți urmări campania și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine