(foto, video) Flash-mob la Primăria Chișinău: „Dă-i un picior în fund lui Chirtoacă și ajută-l să plece”

dsc_5512
Foto:PPEM

Consilierii municipali ai Partidului Popular European din Moldova împreuna cu organizația de tineret a PPEM au organizat astăzi, 13 septembrie, un flash-mob pentru demiterea primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă. Acțiunea vine ca reacție la decizia Curții de Apel Bălți de a respinge inițiativa locuitorilor municipiului Chișinău de a organiza un referendum de demitere a edilului, lipsindu-i astfel de dreptul democratic de a-și exprima votul de neîncredere primarului care distruge sistematic Chișinăul.

În semn de protest Tinerii PPEM au instalat în fața primăriei un panou cu fotografia lui Dorin Chirtoacă, îndemnând trecătorii să-și exprime public nemulțumirea într-un mod simbolic „un șut în fund”, pentru a-l ajuta să își pună demisia.

 

dsc_5499

 

Prezent la eveniment, consilierul municipal din partea Blocului Electoral „Iurie Leancă”, Ruslan Codreanu a venit cu un mesaj către toți locuitorii Chișinăului. „Consilierii PPEM vor intra astăzi în sala de ședințe a CMC pentru a-l da jos pe Dorin Chirtoacă. Corupția și indiferența față de cetățeni nu mai trebuie tolerată. Vom vota astăzi pentru demiterea lui Chirtoacă – pentru trotuarele distruse, pentru corupția din primărie, pentru toate construcțiile ilegale. Chirtoacă a ajuns să fie primarul judecătorilor, și-a tras o lege prin care și-a legiferat ilegalitățile. Trebuie sa punem capăt acestui dezmăț”, a declarat Ruslan Codreanu.

 

????????????????????????????????????

 

Tinerii partidului Popular European din Moldova îndeamnă toți doritorii să vină astăzi pe parcursul zilei în fața Primăriei mun. Chișinău și să susțină inițiativa de inițiere a referendumului. De asemenea, puteți privi aici on-line desfășurarea evenimentului.

Mai jos urmăriți cum s-a desfășurat evenimentul:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine