(video) Vezi dacă îi recunoști! Sunt căutaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de jaf

%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%ba15-700×352

Ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru întreprind acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală în vederea identificării şi reţinerii persoanelor ce apar în imagini.

Primul individ este căutat pentru că ar fi deposedat în mod deschis o tânără de lănţişorul din aur de la gât. Astfel, potrivit semnalmentelor declarate de victimă, făptaşul a fost recunsocut şi surprins de o cameră de supraveghere din apropierea locului unde a comis jaful.

Al doilea necunoscut este căutat de poliţişti pentru că a luat o brăţară din aur de la o vânzătoare fără să o achite, fugind de la locul faptei. Incidentul a avut loc într-un magazin de pe bd. Ştefan cel Mare, când individul a cerut vânzătoarei să măsoare pe mână o brăţară din aur. Respectiv acesta fuge din magazin fără să achite suma de 3 200 lei.

Persoanele care i-a recunoscut pe suspecţi, sunt rugate să comunice informaţiile la 0 (22) 27-22-57 sau 902.

În acest context au fost iniţiate două cauze penale sub aspectul comiterii infracţiunii de jaf, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 ani până  la 5 ani.

Totodată Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să informeze neîntîrziat serviciul specializat 902, atunci când au devenit victime în astfel de situaţii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine