(video) Formația „Brio Sonores” a câștigat titlul de „Cel mai bun artist” al concursului „Novaya Volna 2016”

11
Foto:Facebook/ Brio Sonores Official

Formația „Brio Sonores”, cei care ne-a reprezentat țara în acest an la concursul muzical „Novaya Volna 2016” a fost desemnată de către publicația Woman.ru cu titlul de „Cei mai buni artiști”. De asemenea, artiștii s-au clasat pe locul V în concurs, acumulând un punctaj de 411 puncte.

În cadrul acesteia formația a avut de interpretat piese deja cunoscute pe arealul muzical, cât și piese proprii. „Brio Sonores” a cântat în timpul competiției muzicale în duet cu interpreți din Rusia precum Stas Pieha.

În primele zile de concurs, cântăreții din Moldova au excelat, iar Filip Kirkorov a declarat că îi vede pe moldoveni marii favoriți în cucerirea titlului de la Novaya Volna 2016.

Facebook/ Brio Sonores Official
Facebook/ Brio Sonores Official
Facebook/ Brio Sonores Official
Facebook/ Brio Sonores Official

Tot ieri, 9 septembrie, în cadrul concursului interpreții și-au lansat și prima lor piesă de autor. Astfel, „Your wings” are  textul scris de Ira Maciunscaia, muzica este scrisă de Marian Ungur, iar aranjamentul vocal a fost realizat de către Alexandru Nepotu. Mai jos puteți viziona intepretarea acestei piese.

Menționăm că pe locul I s-a clasat interpretul care a reprezentat Italia și cel care a reprezentat Croația. Locul doi l-a obținut Ucraina, iar locul trei Georgia. Concursul s-a desfășurat în perioada 3-9 septembrie la ‪‎Soci, Federația Rusă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine