Fii voluntar la cel mai tare eveniment al toamnei – Noaptea Cercetătorilor Europeni 2016

noapte

La 23 septembrie 2016, începând cu ora 15:00, în scuarul Academiei de Ştiinţe a Moldovei se organizează NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI – 2016, a III-a Ediție, eveniment de anvergură de promovare a științei în societate. Dacă vrei și tu să iei parte la organizare, Institutul Tineretului Guvernator te invită să te alături echipei de voluntari.

„Noaptea cercetătorilor europeni” este un proiect finanțat de Comisia Europeană și face parte din seria evenimentelor Marie Curie, un program UE pentru susținerea cercetătorilor. Evenimentul este organizat sub egida Academiei de Științe a Moldovei, Centrului Proiecte Internaționale, AQA Logistic și DAS Solutions.

Acest proiect își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca ce cercetare. Evenimentul oferă oamenilor de știință șansa de a interacționa cu publicul, iar publicului oportunitatea de a se informa despre diverse inovații tehnologice și proiecte europene de care ar putea beneficia fiecare dintre noi.

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă creativă și europeană, să te regăsești într-o atmosferă prietenoasă cu o mare varietate de activități științifice și educative, înscrie-te pentru a fi voluntar în cadrul celui mai tare eveniment al toamnei – Noaptea Cercetătorilor Europeni 2016.

Pentru a deveni voluntar, completează acest formular. Termenul limită de înregistrare este 12 septembrie 2016.

Pentru mai multe detalii, poți scrie organizatorilor la adresa noapteacercetatoriloreu.gmail.com sau îi poți contacta la numărul de telefon: 069733957.

Noaptea Cercetătorilor Europeni este unul din cele mai renumite inițiative ale Uniunii Europene, în care se sărbătoreşte ştiinţa. Evenimentul se desfăşoară, concomitent, în peste 300 de oraşe europene, în luna septembrie a fiecărui an.

Republica Moldova a marcat pentru prima dată Noaptea Cercetătorilor Europeni în 2013. A doua ediție s-a desfășurat în 2015.

14274516_535733069957343_148740998_o

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine