Dacă ești student sau rezident la medicină, ai oportunitatea de a studia engleza medicală gratuit

medical

„Medical English 4 You” își lansează cea de-a 2-a ediție a proiectului. Dacă ești student sau rezident la medicină te poți înscrie pentru a avea șansa de a te afla printre cei 72 de finaliști care vor studia engleza medicală gratuit.

„Asociația Studenților Farmaciști din Republica Moldova”, cu suportul FLEX Alumni Grants Program  lansează ediția a doua a proiectul „Medical English 4 You” care este menit pentru studenții de la medicină ce deja au un nivel mediu de engleză și doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare punând accentul pe engleza specializată.

Lecțiile vor avea loc de două ori în lună, sâmbăta, timp de 2 ore, începând cu data de 18 septembrie. Limba de lucru a tuturor lecțiilor va fi engleza cu un mod de predare modern pentru a fi cât mai eficient și mai atractiv studenților. La fel, acest proiect are drept scop formarea relațiilor de prietenie dintre studenții tuturor facultăților indiferent de anul de studii. Finaliștii proiectului vor fi anunțați până pe data de 14 septembrie.

Echipa ME4Y este nerebdătoare să întâlnească persoane  dornice de a cunoaște, care sunt dispuse să depună efort cu scopul de obține rezultate frumoase, fructoase și aplicabile în practica medicală. Poți vedea aici unele momente din prima ediție a ME4Y.

Totodată, în acest semestru se vor mai organiza și alte evenimente gratuite în engleză la care vor putea participa atât finaliștii cât și restul doritorilor, pentru aceasta sau pentru a contacta organizatorii pentru informații adiționale urmăriți pagina de Facebook.

Termenul limită de înregistrare este 10 septembrie. Formularul îl găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine