(video) Doi tineri din Chișinău, traficanți de hașiș, prinși în flagrant. Vindeau o doză cu o mie de lei

Рисунок18-700×352

Doi tineri cu vârstele de 26 şi respectiv 32 ani, domiciliați în capitală, au fost încătușați de forțele de ordine în momentul realizării substanţelor narcotice în proporții mari. Operațiunea de reținere a avut loc ieri 17 august.

În scopul reținerii acestora în flagrant delict au fost organizate achiziții de control, în urma cărora aceștia au fost capturați cu tot cu dozele de droguri pregătite pentru vânzări. Fiind efectuate percheziții autorizate asupra lor, polițiștii au depistat şi ridicat pachețele din polietilenă cu substanțe asemănătoare hașișului, precum şi mijloace financiare în sumă de 8.000 lei, obținute în urma vânzărilor de droguri.

La faţa locului probele au fost sigilate iar bănuiții au fost escortați la inspectorat pentru audieri, unde şi-au recunoscut complicitatea în traficul ilegal de droguri.

Potrivit primelor informații, o doză de haşiş o vindeau consumatorilor de droguri la preţul de 1.000 lei.

Ei au fost reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru punerea în circulație ilegală a substanțelor narcotice în scop de înstrăinare. Conform legii penale în vigoare, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine