(video) Botanica: Doi tineri au fost accidentaţi pe o trecere de pietoni. Unul dintre ei a murit pe loc

1175300_original

Doi tineri în vârstă de 27 de ani au fost accidentați noaptea trecută pe o trecere de pietoni din sectorul Botanica al capitalei. Unul dintre a murit pe loc, iar celălalt a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii pe strada Decebal, în apropierea unui centru comercial. Solicitată de IPN, ofiţerul de presă al Direcţie de Poliţie a capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că tinerii traversau regulamentar.

După impact, şoferul automobilului de model „Chrysler” a părăsit locul accidentului într-o direcţie necunoscută. Astfel în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii, conducătorul auto a fost localizat şi reţinut pe urme fierbinţi, care s-a dovedit a fi în vârstă de 23 ani, domiciliat în capitală.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorului Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Pe marginea acestui caz a fost intentată o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii sau cu decesul unei persoane. Respectiv în cadrul audierilor preliminare şi-a recunoscut vinovăţia şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până loa 7 ani.

Circumstanţele accidentului se stabilesc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine