Evenimente însorite la care să mergeți în a 14-a zi a lunii august

CMFLFVFD9L

Weekendul continuă pe note pozitive, muzică bună și cu prieteni alături. Iată la ce evenimente frumoase poți merge duminică, 14 august.

#1. Cupa Time Machine 2016

La Dendrariu, începând cu ora 11:00 echipa Time Machine organizează o cupă pentru jucătorii de „Ce? Unde? Când?”. Pentru participare este necesar să formezi o echipă de maximum 6 jucatori (există posibilitatea de a avea jucători în rezervă, cu înlocuiri între runde) şi să anunţi participarea aici. Obiecte necesare: pătură pentru toată echipa, foi, stilouri, ceva tare (cărţi) pe care să puteţi scrie.

 

#2. FUN Meeting

Dacă dorești să îi vezi în persoană pe Profesorul Trăsnit Spooky Iacovlev și Andreea Stoica, pe Mariposa aka Lorena Francisc, Cezar Poiata, Vasco Tataru si Viktor Moozz într-un show unic, vă invităm pe data de 14 August 2016, începând cu ora 17:00 la Shopping MallDova. QnA live, Show-uri cu experimente, Adevăr sau Provocare, Karaoke, Tutoriale, Concursuri cu Premii, sesiune de fotografii și autografe – astea și încă multe altele vă așteaptă la acest spectacol. Detalii – aici.

 

#3. VeloJAN – Chisinau City Bike Maraton

Ce spui dacă te alături duminica asta unui grup pozitiv de bicicliști cu care vei străbate orașul. Cursa se pornește la ora 17:00 din parcul Dendrarium. Vedeți detalii pe Facebook.

 

#4. Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită pe data de 14 august la spectacolul “Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. Prețul biletelor: 100 de lei.
Le poți comanda de pe iTicket sau poți telefona la numărul: 0691 32 746. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#5. Game Night at Smokehouse

Îți plac jocurile de societate și nu ai planuri pentru duminică seara? Începând cu ora 19:00, la Smokehouse se începe distracția pe masă. Vino cu prietenii pentru a petrece o seară interesantă. Detalii – pe Facebook.

 

#6. Stand-Up comedy cu Liviu Gulica si Roma Baghici

Duminică, 14 august, Uptown Cafe vă invită să petreceți o seară specială și plină de umor, în stilul lui Liviu Gulică și Roman Baghici. Așadar, după cum spune și titlul, vom petrece o seara de comedie stand-up! Pentru că e august, pentru că în această duminică baieții #Au #Gust de glume, iar noi vă așteptăm pentru a savura atmosfera. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine