(video) Susține egalitatea în drepturi printr-o fotografie. Publică imagini și participă la campania #toțiegali

1
Foto:captură video Facebook/ Supporting Equality

Un grup de tineri cu inițiativă au lansat campania #totiegali, care are ca scop educarea toleranței în Republica Moldova. Această campanie face parte din proiectul Supporting Equality, care își propune să combată stereotipurile din societate și să reducă factorul discriminator.

Fiecare doritor și promotor al egalității de drepturi între oameni poate participa în această campanie postând o fotografie cu un îndemn anti-discriminatotiu alături de hashtag-urile #toțiegali și #supportingequality.

Supporting Equality este un proiect inițiat în cadrul școlii de vară Wave Week Moldova, organizată de Asociația Elevilor Creativi și Spark the Wave. La data de 11 septembrie, la ora 11:00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare, sunt invitate persoanele interesate la evenimentul de deschidere a proiectului Speak Up: Stop Discrimination, unde participanții vor conversa cu persoane ce sunt discriminate din Republica Moldova și vor  participa la activități distractive și motivaționale. De asemenea, în curând, membrii proiectului vor desfășura o campanie informațională în liceele din țară.

Nu uitați, schimbarea pornește de la noi, așa că urmăriți proiectul pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine