La Chișinău se organizează cea mai mare petrecere a iubitorilor de Pokemon GO. Cum puteți participa

Act_1200x630 (1)

La Chișinău se organizează primul Pokemon GO Lure Party, care își propune să adune toți jucătorii înrăiți de Pokemon GO din Moldova.

Pentru a participa, este necesar să treceți un quiz pentru a demonstra că sunteți într-adevăr un iubitor al jocului. Cei care trec testul vor primi pe email informațiile necesare despre eveniment.

Detaliile despre loc și oră rămân încă în secret.

Comunitatea moldovenilor împătimiți de acest joc nu doar continuă să crească, dar se solidarizează pe zi ce trece. În centrul orașului Chișinău, lângă Arcul de Triumf, se organizează des reuniuni ale jucătorilor. „Până mi se descarcă telefonul”, ne-a spus un tânăr entuziasmat de goana după Pokemoni la întrebarea mea despre cât de mult timp petrece jucând Pokemon Go. Acesta spune că a fost atras de conceptul jocului încă de la lansare.

Astfel din pack-ul unui jucător de Pokemon GO nu trebuie să lipsească bateriile externe, și nici dorința de a prinde toți pokemonii.

Testul îl puteți găsi aici: Pokemon GO Lure Party.

 

quizpoke

Petrecerile Pokemon GO Lure Party de la lansarea jocului au devenit populare în întreaga lume, organizându-se în cele mai mari capitale din Europa, America de Nord sau Australia.

Pokemon GO a fost lansat în lume pe data de 6 iulie 2016, iar în scurt timp a devenit mai popular decât Tinder, iar numărul de descărcări al acestuia în curând va întrece Twitterul. Elaborat pe baza Niantic’s Real World Gaming Platform, jocul urmărește obiectivul de a aduce în realitatea fiecărui utilizator puțină magie, ascunzând în preajma fiecăruia dintre ei un număr întâmplător de creaturi Pokemon, în dependență de locul unde se află și particularitățile acestuia (lumină, vegetație, umiditate etc.), scopul jocului fiind găsirea, capturarea și colectarea acestora, precum și dezvoltarea și antrenarea lor prin intermediul unor proceduri speciale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine