Doi tineri sunt căutați de poliție după ce au furat un laptop dintr-un oficiu

politia

Indivizii din imagini sunt căutaţi de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie al sectorului Ciocana, pentru că ar fi fost implicaţi într-un caz de furt din oficiu.

Conform informaţiilor acumulate, aceştia ar fi pătruns prin acces liber în oficiul unei firme din strada Uzinelor, de unde au furat un laptop în valoare de 4.666 de lei. În cadrul investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că aceştia, la începutul lunii curente, au fost suprinşi de camerele de supraveghere din preajma întreprinderii, după ce ar fi săvârşit furtul.

În acest context, a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia poliţiştii întreprind acţiuni de identificare şi reţinere a suspecţilor. Totodată, cetăţenii care deţin informaţii utile despre ei, sunt rugaţi să informeze Poliţia prin intermediul serviciului specializat 902.

Confom legislaţiei penale în vigoare, făptaşii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine