Se lansează „Grow Me Up”, academia care te ajută să fii o domnișoară – exemplu pentru fiecare tânără

1
Foto:7-themes.com

„Grow Me Up” este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea a câtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din țara noastră. Ținând cont de aceste probleme, proiectul dat și-a propus ca scop dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor,dar și acordarea unui impuls motivațional fiecăreia din ele.

Proiectul este lansat online, oficial astăzi, 7 august 2016, iar unul dintre organizatori ne-a mărturisit: „Pentru mine proiectul Grow Me Up este o cale spre schimbare cu un impact în societatea noastră. Prin el noi vrem să  demonstrăm că astăzi fetele pot să creeze mult mai mult şi că astăzi acţiunile şi cuvintele lor contează.De asemenea,vrem să valorificăm potențialul lor și să contribuim la dezvoltarea lor multilaterală” a declarat Diana Capiţa, preşedinte „Grow Me Up”.

Grupul țintă a proiectului sunt domnișoarele cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Participantele proiectului vor beneficia de un curs inovativ și complex, ce include training-uri, workshop-uri, teambuilding-uri, dezbateri, sesiuni informative, întâlniri neformale, offline-uri și multe alte activități interesente. Organizatorii oferă  trei cursuri cu tematici diferite: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională. Iar aplicantele își vor alege singure cursul în dependență de preferințe.

„Grow Me Up” tinde să creeze o familie mare, ce întrunește tinerele care vor schimba societatea și vor creea o mentalitate nouă, în care fiecare domnișoară să se simtă bine și să aibă posibilități.

Începând de astăzi, urmăreşte activitatea proiectului pe pagina de Facebook a proiectului şi nu ezita să le scrii  organizatorilor dacă ai anumite întrebări.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine