Susține trupa The Wax Road să-și lanseze albumul de debut și te alegi cu accesorii unice

4bd63e78-cade-40e2-9625-2674ba23c1ad

Trupa The Wax Road este în plină campanie de crowdfunding și continuă să stimuleze contribuitorii cu seria originală de video-uri prin care își evidențiază dragostea față de artă, creație și tot ce concep.

Astăzi băieții vin cu un nou produs, cu aromă și spirit italian. Este vorba despre GIFT PACK-ul cu accesorii din piele, care încântă susținătorii de pe platforma Indiegogo prin calitate, utilitate și stil. Pachetul conține o brățară, un breloc și 2 holdere pentru cabluri, toate din piele și furnitură italiană. De ce brățară? Pentru că accesoriile sunt cele care crează look-ul deosebit. De ce holdere? Pentru ca iubitorilor de muzică bună să nu li se mai încâlcească căștile prin buzunare. Și de ce breloc? Pentru că e extrem de util atunci când deții un set voluminos de chei, și plus la asta, arată foarte bine.

Membrii trupei au muncit mult pentru a concepe un model rezistent, cu esență de vintage și cu marcaj The Wax Road.

2804bbc6-e0f2-4cd7-a6e7-e6f3bca6a3d4

Vă amintim că campania a fost lansată pe Indiegogo.com pe 22 Iulie și durează până la 30 August, unde ținta băieților este să strângă 5 000€. La moment aceștia au colectat doar 1 426€.

Hai să-i susținem împreună, dar mai întâi să admirăm video-ul de mai jos. Urmărește-le activitatea și pe site-ul lor oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine