(foto) Frații Dimitrov au cucerit aurul la europenele universitare din Croația la Taekwondo WTF

Mazur-cu-fratii-Stepanov

Republica Moldova a fost reprezentată la ediția a 3-a ediție a Jocurilor Europene Universitare din Croația de modesta echipă la stilul Taekwondo WTF, versiunea olimpică.

În ciuda numărului mic de concurenți al delegației conduse de Veaceslav Mîrzac, secretar general al FSUM (Federația Sportului Universitar din Moldova), formația noastră a avut o prestație strălucită la două categorii de greutate. Ambele succese aparțin fraților Dimitrov, pregătiți de antrenorul emerit al Republicii Moldova Vladislav Mazur.

croatia

 

Vadim a cucerit medalia de aur la categoria 54 de kilograme, iar Stepan Dimitrov și-a învins toți adversarii și a urcat pe treapta superioară a podiumului de premiere la categoria 58 de kilograme.

„Este un rezultat excelent, care confirmă potențialul sportivilor noștri fruntași. Amintesc faptul, că Stepan Dimitrov, campion european printre seniori, ediția 2014, a participat la turneele de calificare olimpică pentru RIO 2016, obținând locul V. Ambii sportivi devin astfel candidați reali pentru viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice din 2020”, a declarat cu fermitate pentru www.olympic.md Vladislav Mazur.

 

 

EUG2016-2

EUG2016-1

Dimitrov-2

Dimitrov-1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine