Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie în parte. Ce surprize te așteaptă

1
Foto:stylishmods.com

Cu ce surprize vine luna august? Cât noroc vei avea la bani? Vei reuşi să-ţi găseşti marea dragoste? Citeşte horoscopul pentru luna august 2016 şi poate vei afla răspunsul la aceste întrebări.

Horoscop august 2016 BERBEC

Se anunță o lună importantă pe plan profesional pentru această zodie. Casa muncii se află în Jupiter, lucru care îți poate aduce mari satisfacții. De asemenea, în această lună te bucuri și de mai multe șanse, mai multe colaborări, negocieri, care îți vor aduce, în cele din urmă mulți bani. Toate acestea îți sunt asigurate de vecinătatea lui Venus.

Până pe 8 august 2016 în casa muncii Berbecului se află Mercur. Această aflare va stimula un impact mai mare al anumitor aspecte precum: efort intelectual, comunicare, acte și documente, călătorii, drumuri.

Horoscop august 2016 TAUR

Taurii în această lună se vor distra mai mult, decât vor munci, sau cel puțin, vor tinde spre aceasta. Este momentul când ai putea petrece una dintre cele mai frumoase vacanțe din viață. Dacă revenim la muncă, îți spunem că dacă o vei face din plăcere, vei avea rezultate foarte frumoase. Ești talentat și creativ și acest lucru se observă repede.

August 2016 este o lună în care banii tăi depind foarte multe de colaborările tale cu alți parteneri, deacee necesită o anumită atenție, una mai mare decât până acum. Va trebui să analizezi orice decizie pe care o vei lua în acest sens. Este perioada în care ar trebui să te dedici activităților precum sunt practicarea unui tip de sport, promovarea, publicitatea.

Horoscop august 2016 GEMENI

Colaborări, colaborări și din nou colaborări, acestea sunt principalile activități pentru Gemeni în august 2016. Vei intra într-o zonă cu evenimente greu de digerat, dar totul se rezolvă.

În această perioadă nu es eexclus să te debarasezi de un proiect care anterior ți-a creat mult discomfort. Tot în această perioadă astrele te îndeamnă să faci cât mai multă activitate intelectuală, deoarece acestea sunt foarte privilegiate. Sursele tale de împliniri în această lună sunt căminul, munca și familia. Ești motivat și de faptul că în această lună vei avea succes în investițiile pe termen lung.

Horoscop august 2016 RAC

O recomandare pentru Raci în această lună este să-și ia concediu. În plan profesional ai parte de mai multe provocări. Vei munci mult, vei avea mai multe responsabilități și se ivește și o atmosferă tensionată la locul de muncă. Pe lângă toate acestea ai un program încărcat și te ocupi de sarcini pe care nu le agreezi.

Cu toate acestea te poți consola cu faptul că faci bani. Tot în zona finanțelor Racii se pot aștepta la surprize, provocate de eclipsa de Lună din august 2016.

Horoscop august 2016 LEU

Este timpul tău! Leii vor străluci și acest lucru se întâmplă pentru că aceștia vor avea soarele chiar în Leu. Nativii se vor remarca și vor avea succes în majoritatea domeniilor de activitate. Succesul leilor va genera câștig financiar. Acest lucru se întâmplă doearece Venus, guveratoarea casei carierei Leilor se află în casa banilor.

Această binecuvântare astrală va dura chiar mai mult decât este normal. Ai Mercurul în casa banilor și acest lucru va determina câștiguri suplimentare, la care nicidecum nu te așteptai. Odată ce îți merge atât de bine la acest capitol, poate a venit și timpul pentru anumite analize, bilanțuri, retrospective. Nu te grăbi să iai deciziile importante. Lasă-le pentru luna septembrie 2016.

Horoscop august 2016 FECIOARĂ

Fecioarele vor avea succes în cariera profesională. Acest lucru este generat de bunăvoința astrelor în această perioadă. În casa carierei se află chiar Mercurul, guvernatorul acestui nativ. Tot pe aici se fac văzuți și Jupiter cu Venus. Planurile tale mărețe ar putea avea izbândă în această perioadă.

Obții noi colaborări și te bucuri de avantaje și favoruri la care nu aia spirat în trecut. De asemenea, îți vei demonstra capacitățile și atu-urile precum: inteligența și talentele. Banii îți vin mai ușor decât în alte perioade a anului. O recomandare a astrelor este să ai grijă d ebunurile tale imobiliare și de casa ta.

Horoscop august 2016 BALANȚĂ

August 2016 nu este o lună comodă pentru Balanțe în plan profesional. Poți avea dificultăți de concentrare, de focalizare pe scopuri – și poate că nici scopurile nu-ți sunt foarte clare.

Pari a te afla într-o stare de inerție în care mergi pe calea pe care te afli, fără a avea voința sau forța necesare pentru a canaliza lucrurile pe făgașul dorit, pentru a face schimbările necesare sau pentru a te bate să obții ceea ce vrei.

Nu-ți face griji! Curând va veni și timpul tău. De luna viitoare, Balantele intra treptat într-o nouă etapă, mult mai activă, mai motivată și mai favorabilă. Până atunci, analizează-ți situația, fă bilanțul ultimului an și trage concluziile!

Horoscop august 2016 SĂGETĂTOR

În August lucrurile mici vor aduce bucuria Săgetătorilor, adică o zi liberă în care să se poată plimba în voie prin parc sau pur și simplu să se trezească când vor și să-și savureze liniștiți cafeaua în fața televizorului. Este posibil să aibă planuri mari, dar vor descoperi că fiecare are timpul lui și că momentele cele mai plăcute se trăiesc alături de cei dragi fără să fie neapărat planificate și fără a costa o avere. Bugetul nu trebuie să sufere, pentru că o cină în familie nu trebuie să fie compusă din caviar și branza nobilă sau din 3 feluri de mâncare plus desert și cele mai scumpe vinuri, ea trebuie să fie doar placută. Totul este de fapt să își dea seama ce este cu adevarat important și ce vor de la viață, pentru a ști cui să mulțumească și pe ce să pună accent. S-ar putea să descopere în acest proces că investesc prea multă energie în lucruri mărunte și neimportante, care nici nu mai contează pentru ei, deoarece între timp s-au maturizat și și-au schimbat preferințele.

Horoscop august 2016 SCORPION

Cu Soarele în casa carierei Scorpionului, în august 2016 ambițiile sunt mari, dar și posibilitățile de a le atinge sunt pe măsură. Emani siguranță și autoritate, te impui, îți consolidezi imaginea.

În plus, Venus, Jupiter și Mercur îți promit realizari în acțiunile de echipa, sprijin din partea susținătorilor și protecție din partea celor puternici. Ai succes și te bucuri de popularitate, dar poți întâmpina unele dificultăți financiare.

Conjuncția Marte-Saturn din casa banilor Scorpionului ar putea presupune obligații mărite, întârzieri la plata sau alte încurcături ori neplăceri. Pentru unii Scorpioni s-ar putea să fie, însă, doar o atitudine foarte dură, hotarâtă și inflexibilă în chestiunile de natură materială.

Horoscop august 2016 CAPRICORN

În august 2016, viața de cuplu a Capricornilor nu este străină de valorile materiale, care ar putea să lanseze o provocare sau chiar să creeze un disconfort relațional, din cauză că Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, va fi eclipsată de Soare în casa banilor Capricornului.

În plan profesional, succesul Capricornilor poate veni din activitățile care au tangență cu străinătatea, turismul, utilizarea internetului, dar și din cele legate de mediile universitar, cultural, religios sau legislativ.

Este posibil să faci o călătorie de studii, de afaceri sau importantă pentru carieră.

Horoscop august 2016 VĂRSĂTOR

În august 2016 nativii acestei zodii au realizări deosebite în plan profesional. Ai pus la cale niște planuri încă de luna trecută, efectul cărora se face văzut și în perioada care urmează. Este luna în care ai toate instrumentele pentru a-ți îndeplini scopurile profesionale. Munca de echipă te face să excelezi în calitate de bun specialist. Astfel, pe plan social te bucuri de o anumită popularitate în acest sens.

Cu toate acestea fii atent la bani. Este o perioadă dificilă pentru deciziile care vizează domeniul financiar. Acestea ar trebui luate în toamnă. Acordă o atenție mult mai sportiă sănătății tale și nu te supune exceselor alimentare.
Horoscop august 2016 PEȘTI

Cu Marte și Saturn în casa carierei Peștilor, în august 2016 e timpul să iei decizii transante în carieră, să treci la fapte serioase, să lupți pentru a-ți face o situație sau pentru a cuceri o poziție. E timpul să acționezi hotărât, rapid, dar înțelept, să pui în aplicare ceva nou, dar la care te gândești de mai multă vreme.

În primele două decade din august 2016 primești un ajutor consistent de la Soare, plasat în casa muncii Peștilor, pe care o și stapânește. Succesul tău depinde de colaborări, de cooperarea cu alți oameni, de clientela și de interacțiuni sociale diverse. La acest capitol stai foarte bine, dar nu este exclus că în septembrie să apară și aici nevoia unor analize și reconsiderări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine