NOTORIUM Awards Review: Evenimentul supranumit de participanți – „Oscarul moldovenesc”

notorium1
Foto:NOTORIUM Awards

NOTORIUM este un concept crescut și gîndit local, larg apreciat și criticat, care a făcut o revelație în domeniul său în acest an. NOTORIUM Concurs Național la prima ediție, și-a propune să devină o instituție independentă care are scopul de a evidenția cele mai recunoscute mărci comerciale de pe piața Republicii Moldova, fiind organizator a Concursului Național pentru recunoașterea acestor mărci prin voting și organizator a ceremoniei oficiale de decernare a premiilor pentru cele mai recunoscute mărci comerciale la 45 de categorii de produse și servicii.

Totalurile și cifrele primei ediții NOTORIUM AWARDS 2016 sunt vorbitoare și apreciate de participanții la eveniment:

#1. Implicarea a peste 3000 mărci comerciale locale și internaționale.
#2. Concurs national cu implicarea unui auditoriu on-line de peste 70.000 utilizatori unici.
#3. Nominarea a peste 300 de mărci comerciale pentru cele trei distincii la fiecare categorie – Trofeul NOTORIUM, medalia de aur și medalia de argint.

Photo Credit: NOTORIUM Awards

Evenimentul a avut loc la 29 iunie current cu participarea a peste 170 de reprezentanți ai mărcilor comercilale naționale și internationale, cu un program de o zi, și anume prima parte a evenimentului forum prezentarea istoriilor de susces a mărcilor comerciale locale și internationale și partea a doua Gala de Premiere a învingătorilor NOTORIUM 2016.

Photo Credit: NOTORIUM Awards

Gala de premiere a fost dedicată a 130 de mărci comeciale participante, premiate la cele 3 categorii de distincții. Printre învingătorii NOTORIUM 2016 putem menționa Petrom, LG, Lafarge, Din Inima, Oldcom, Carmez, Nora, Lactis, Sloboda, Franzeluța, Colibri, Sandriliona, Lolly Berry, Kellers Dorna, Izvorul Minunilor, Coca Cola, Tymbark, Apriori, Cricova, Wine of Moldova, Zernoff, AllMoldova, Atrium, Alina Cosmetics, Hippocrates, Aridon, Total leasing, Akuratti, Fresh Fm, Evenda, Bis Concert, Tucano și alte mărci comerciale recunoscute naționale și străine.

Photo Credit: NOTORIUM Awards

De asemenea la eveniment a fost lansat din partea organizatorilor și colecția de vin NOTORIUM WINE, dedicat și  creat în cinstea învingătorilor. Cum a fost NOTORIUM 2016 se poate vedea în imaginile ce urmează mai jos și pe review-urile complete foto și video www.notorium.md/video.

NOTORIUM Awards 2017

Photo Credit: NOTORIUM Awards

Ediția nr. 2 a NOTORIUM AWARDS, 2017 va fi organizată conform tradiției începând cu luna martie, detaliile vor fi anunțate de organizatori până la finele anului curent.

Din cele propuse pentru anul viitor la NOTORIUM 2017, un moment esențial, este sistema îmbunătățită de voting care ar echivala voturile social media, cu cele on-line și sms, ca valoare. Se va păstra cele 45 de sectoare de activitate, lărgirea auditoriul on-line la +100.000 de vizualizări unice și majorarea numărului de distincții la +500 pentru nominanții la cele 45 de categorii. Ca noutate la capitolul nominații vor fi categoriile Personal Brands pentru personalitățile remarcante care au propriul brand de produs, serviciu sau aport pentru dezvoltarea economică și socială. Menționăm faptul că deschiderea etapei de înscriere în concurs pentru ediția NOTORIUM 2017 este  închisă și va fi deschisă începînd cu luna ianuarie 2017. Detaliilor vor putea fi găsite pe site-ul oficial și publicate în mass-media.

Photo Credit: NOTORIUM Awards

(c) NOTORIUM 2016, www.notorium.md, info@notorium.md. Toate drepturile de autor și drepturile asupra numelui comercial aparțin Organizatorului Evenimentului persoană juridică INTELSTART LTD, Companie de Prorietate Intelectuală, www.intelstart.md. Orice material NOTORIUM poate fi copiat, adaptat și valorificat doar cu acordul scris al titularului de drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine