(foto) Prezentatoarea TV Felicia Sîrbu este însărcinată. „Chiar dacă am avut o sarcină destul de grea, cred că aș mai risca”

collage
Foto:Rudenco Diana

O nouă graviduţă în beaumonde-ul din Moldova! Prezentatoarea TV Felicia Sîrbu şi-a surprins prietenii virtuali în prima zi a săptămânii, când a postat o fotografie în care apare într-o rochie vaporoasă și cu burtica de graviduţă. „Mândră să anunț oficial că suntem binecuvântați cu un copil”, a scris viitoarea mămică. Felicia a fost de acord să ne dea primele detalii despre sarcina ei.

Viitoarea mămică ne-a declarat în exclusivitate că a ținut acest lucru în taină pentru că este un moment intim din viața sa de familie. „Am decis să împărtășim acest moment frumos și cu lumea care ne înconjoară. Am făcut-o în momentul în care am simțit noi că suntem gata!”, spune Felicia.

Jurnalista a aflat că este însărcinată cu primul său copil în perioada iernii. „Nu pot spune că am fost foarte surprinsă, deoarece am avut o presimțire că se va întâmpla ceva frumos în acest an. Soțul meu era în Odessa în acel moment, așa că veste i-am dat-o prin telefon. Voiam să-i spun în față, dar nu mai aveam răbdare. M-am ținut vreo două zile și n-am mai rezistat. El a fost super fericit și bineînțeles că seara era deja lângă mine, uitându-se cu drag la prima poză de la ultrasonografie”, mărturisește viitoarea mămică.

 

fin-4-b-bw-NEW
Photo Credit: Rudenco Diana

Felicia Sîrbu este în trimestrul 3 și a trecut printr-o perioadă grea de transformări, însă acum susține că se simte mai bine. „Am avut o perioadă în care am stat doar la pat, ceea ce a fost pentru mine foarte greu din punct de vedere psihologic, eu fiind o persoană activă. Îi mulțumesc soțului și mamei mele pentru că m-au susținut enorm. Nu știu cum aș fi trecut peste acele momente fără ei!”.

Tânăra susține că va naște la Chișinău, deoarece aici are parte de un medic foarte bun, împreună cu care face o echipă productivă și are încredere mare în el. Prezentatoarea a ales să fie discretă când a venit vorba despre sexul copilului. „Știm deja sexul copilului, dar preferăm să păstrăm pentru noi acest detaliu. Și nume bineînțeles că am ales deja!”.

 

fin-6-b-color
Photo Credit: Rudenco Diana

 

Cât despre schimbările care au loc acum în viața sa, Felicia susține că multe s-au schimbat în viața sa și multe nu s-au schimbat. Și asta deoarece orice schimbare care a intervenit, a luat-o cu mare grijă în brațe, ca pe niște lecții neprețuite de viață. Despre poftele din timpul sarcinii spune că nu prea le-a avut, însă a așteptat cu mare nerăbdare sezonul pepenilor verzi.

Jurnalista se pregătește intens pentru noul rol pe care îl va îmbrățișa în timpul apropiat. „În fiecare zi citesc pe net, mă informez din diferite surse despre rolul meu ca mamă, despre bebeluși și tot ce poate interacționa cu acest subiect.”

 

fin-2-b-color
Photo Credit: Rudenco Diana

La final Felicia ne-a mărturisit că își mai dorește încă doi copii. „Chiar dacă am avut o sarcină destul de grea, cred că aș mai risca.”

Prezentatoarea TV s-a căsătorit la începutul lunii iunie cu iubitul și tatăl viitorului său copil, Eugen Poplinskyi. Evenimentul a avut loc într-un local de lux din Chișinău, la acesta fiind prezenți doar cei mai apropiați oameni. Soțul jurnalistei este originar din Odesa și activează în domeniul turismului la o companie ce organizează croaziere. Detalii aici.

 

fin-3-color-c
Photo Credit: Rudenco Diana
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine