Messenger are peste 1 miliard de utilizatori. Ce posibilități oferă aplicația de mesagerie a Facebook

1
Foto:fitnessmagazine.com

Messenger are peste 1 miliard de utilizatori. Aplicația de mesagerie, alături de WhatsApp, contribuie la poziția de top a Facebook în rândul rețelelor de socializare, a anunțat compania.

Aplicația, apărută introdusă în 2011, se deosebește de alte aplicații de mesagerie, cum ar fi WhatsApp, prin adăugarea unor elemente multimedia, cum ar fi stickerele și gif-urile.
Mai jos ți-am pregătit o listă de posibilități pe care ți le oferă aplicația:
# Prin Messeger, având conexiune la internet, puteți face apeluri video gratuit

Poți avea alături pe cineva din orice colț al lumii prin această mesagerie. Spunând că poți avea alături, ne referim la apelurile de voce și de video pe care le poți efectua utilizând Messenger.

# Trimite GIF-uri

Facebook Messanger îți permite să ai acces la alte aplicații care, la rândul lor, îți oferă posibilitatea de a trimite GIF-uri.

# Opreşte notificările unei conversaţii

Datorită aplicației poți opri notificările primite fără a ieși dintr-o conversație. Pe lângă acest lucru mai setezi și intervalul de timp la care poți primi notificările.

# Oferă posibilitatea de a trimite bani

Poți să ajuți pe cineva, sau să împrumuți bani chiar pe Facebook. Cele trei puncte orizontale aranjate în partea de jos a ecranului îți permite acest lucru. După ce selectezi această iconiță, accesezi „Plăți” și introduci suma. Apoi completezi formularul cu datele cardului tău Visa sau MasterCard.

# Spune prietenilor tăi locul în care te afli

Poți distribui locul în care te afli și îi poți anunța astfel pe cei din anturajul tău despre destinația ta. Este simplu: selectează din dreapta jos cele trei puncte și alege „Locație”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine