Șeful Biroului de Relații cu Diaspora și-a anunțat pleacarea din funcție

12391337_10153333926402058_6701228408278713196_n
Foto:Facebook / Valeriu Turea

Valeriu Turea și anunțat plecarea din funcția de Șef al Biroului de Relații cu Diasporă. Anunțul a fost făcut de către acesta, pe pagina sa de Facebook, dând de înțeles că cineva și-a dorit plecarea lui din funcție.

„Dragii mei prieteni, asta a fost să fie. Predăm caftanul și mergem mai departe. Dacă mai era și ziua de mâine, împlineam chiar un an de zile. Dar anume fisura dă farmec coloanei antice grecești. A fost un an, în care am cunoscut oameni de foarte și foarte bună calitate, pe care i-am admirat și cu care, constat cu mândrie, m-am împrietenit. Îi înțeleg perfect și pe cei, pe care i-am dezamăgit și care acum exclamă: „Yes!”. Dânșii – pentru că pleacă cineva care nu a vrut să fie așa cum și-au dorit ei să fie, eu – exact din aceleași motive: că am fost așa cum am fost și nu cum și-a dorit cineva. Na, împăcăciune generală.

Legăm mai strâns brăcinarii și opincuța și mergem mai departe. Până la palatul de cleștar mai este…

Pace, liniște și sănătate tuturor.”

Valeriu Turea a fost numit în funcția de șef al Biroului de Relații cu Diaspora în luna iulie a anului trecut. „Dumnealui posedă toate calitățile necesare pentru a deține această funcție. Experiența sa este înalt apreciată și de către cetățenii de peste hotare”, a subliniat în 2015 Natalia Gherman.

Anterior, șef al Biroului pentru Relații cu Diaspora a fost Victor Lutenco, care a demisionat pe 5 martie 2015.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine