Recomandări de evenimente pentru joi, 21 iulie 2016

11
Foto:7-themes.com

O nouă săptămână din vară ia avânt, iar noi te încurajăm să mai rupi rutina și să mergi la evenimente interesante din orașul tău. Iată recomandările noastre.

#1. Seminar Bouffant- volum permanent la ora 13.00 la Al Studio

 

Tehnica „BOUFFANT” este un proces nou de a obține un volum mult dorit pe o perioadă de la trei la șase luni. Părul capătă un volum natural, păstrând liniile netede și finețea. Procedura „BOUFFANT” este o tehnică nouă și revoluționară pe piață, ce a reușit să capete respectul și cerintele femeilor din întreaga lume.

Seminarul va fi dus de către stilistul Denis Dodon (Odesa), tehnolog TM Coiffance în Ucraina, diplomant al Academiei Rafaele Perie (Franța), Academia Vladimir Tarasiuk (Odesa), Academia Veaceslav Diudenco (Kiev), Academia Serghei Karmakov (Odesa); proprietarul salonului „2D” (Odesa). Mai multe aflați pe Facebook.

#2. Decoupage Party la ora 14.00 la Tucano Coffe Brasil

 

În această săptămână se vor desfășura două ateliere, joi, 21 iulie și sâmbătă, 23 iulie. Cei care nu reușesc joi să viziteze evenimentul o pot face sâmbătă. Localul este același #Tucano de pe str. Bodoni, et. 2. Ca de obicei, veți decupa cutii de marimi medii (17*17 cm, 14*24cm, 12*20 cm) cu și fără secțiuni. Dacă cineva își dorește cutii mai mari, îmi lăsați mesaj pe #MagicBox. La fel și cu imaginile personalizate, doar să fie cu câteva zile înainte de eveniment!

Taxa de participare este de 270 de lei, care include toate materialele necesare, inclusiv cutia pe care o veți lua cu dvs la sf. de atelier. Mai multe informații despre eveniment aflați pe Facebook.

#3. Proiecţie de film la Biblioteca Centrală B. P. HaȘdeu la ora 16.00 

 

Joi, 21 iulie 2016, vă invităm la Biblioteca Centrală să urmăriţi filmul Ciuleandra. Intrarea este gratuită. Pentru a petrece timpul cât mai reuşit, vă rugăm să vă luaţi prietenii şi buna dispoziţie!

Filmul Ciuleandra este un thriller psihologic româno-vest german din 1985, regizat de Sergiu Nicolaescu după un scenariu ce a adaptat romanul omonim al scriitorului român Liviu Rebreanu. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Ştefan Iordache, Gheorghe Cozorici, Ion Riţiu şi Anca Nicola. Acest film a fost propunerea României la Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 1986, dar nu a fost nominalizat în competiţie. Proiecţia de film face parte din programul estival Rucsacul de vacanţă. Mai multe informații despre eveniment citiți pe Facebook.

#4. Fashion Cappuccino cu Olga Vladimir la ora 17.30 la ZIP House

 

Dragi prieteni, vă dăm întâlnire joi, 21 iulie, la o nouă ediție Fashion Cappuccino! – de această dată pentru a afla care sunt pașii pe care trebuie sa îi urmăm când dorim să lansăm propriul brand vestimentar pe piața locală și internațională.

O sesiune unică de partajare a experienței și sfaturi practice de la consultantul de dezvoltare comercială a mărcilor de lux – Olga Vladimir.

Absolventă a Polimoda Fashion Institute din Florența (Master în Brand Management și Marketing în Moda), cu o vastă experiență în dezvoltare internațională și brand management. În prezent Olga Vladimir își desfășoară activitatea la Paris, în industria modei, pe segmentul brandurilor de lux.

Acum câțiva ani și-a lansat propria companie de consultanță, colaborând până în acest moment cu branduri precum VIKA GAZINSKAYA, PAUL&YAKOV, RUBEUS MILANO, MO&Co, EDITION10 și WANDA NYLON. Preț participare – 50 de lei (achitarea se face pe loc). Membrii ZIPhouse au acces gratuit. Mai multe despre eveniment poți să citești pe Facebook.

#5. Istoria lucrurilor/ The storry of stuff la ora 20.00 la Cinematograful Buiucani

 

Când vorbim despre gunoi, trebuie să ne referim la întreg ciclul de viață al unui produs. De unde apare pe rafturi, cine îl face și cine plătește cu adevărat pentru acest produs. Vă invităm să vizionăm câteva filmulețe din seria „The storry of stuff”, să bem ceva gustos dintr-o veselă reutilizată și să discutăm despre cum fiecare dintre noi poate reduce din apariția gunoiului la el sau la ea acasă. Deci, ce facem joi? Facem cunoștință, vizionăm filmulețele, savurăm seara de vară. Mai multe aflați pe Facebook.

#6. Open Joy la Dendrarium la ora 21.00 

 

Photo Credit: dendrariu.blogspot.com

Membrii JCI, membri potențiali JCI și toți cei interesați de organizație sunt așteptați la ora 18.30 în Parcul Dendrariu pentru a petrece timpul frumos. Vara nu-i ca iarna! De ce să mergi acasă după serviciu, dacă poți petrece mai plăcut timpul frumos de afară? La Open Joy, într-o atmosferă informală va fi prezentat JCI pentru membrii noi și membrii potențiali, vom organiza jocuri de cunoaștere și multe altele. Fiecare este așteptat cu: pătură; fructe sau prăjituri, biscuiți; bună dispoziție. Mai multe informații poți afla aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine